Arama sonuçları: *

1. warren_buffet

9000 TL 2. el pc yorum

Arkadaşlar kuzenim almış 9000tl ye. Özellikler: Ryzen 5 2600 Msi ventus gtx 1660s Gskill 2x8 16 gb 3200 mhz ram James Donkey 240 gb sata ssd kingstone 240 gb m2 ssd Msi b450 m pro max 1 Tb hdd Fsp 500w 80+ psu Fsp cmt120a kasa vievsonic 24'' 1ms 144 hz curved monitör steelseries rival 3 mouse...
  2. warren_buffet

Monitör hazır sıra sistemde...5500 TL sistem önerisi

Arkadaşlar monitörüm bu gün elime ulaştı çoğu kişinin dediğinin aksine itopya dan viewsonic 144hz 1ms 23.6" monitör almıştım 4 günde elime ulaştı sanırım biraz şanslıyım bu monitöre uygun 5.5k en en en fazla 5.8k sistem önerebilecek var mı?
  3. warren_buffet

maxx. 6k sistem önerisi

arkadaşlar soru yukarıda
  4. warren_buffet

5500 tl sistem karşılaştırma

arkadaşlar az önce konu açmıştım cevap gelmedi bu nedenle monitörü aldım itopyadan viewsonik 23.6'' 1 MS 144HZ ama sistee yarın bakacağım hangini tercih edersinizx...
  5. warren_buffet

ACİL monitör dahil max. 7000tl toplama pc

Arkadaşlar soru yukarıda 6500tl (max. 7000tl) ile MONİTÖR dahil olmak üzere nasıl bir pc toplanabilir.
  6. warren_buffet

6000 TL - 1 ay sonra alacağım, nasıl bir şey dizebilirim? (Monitör dahil)

Arkadaşlar yaklaşık 1 ay sonra pcyi alacağımı göz önünde bulundurursak 6000 TL'ye nasıl bir sistem dizelbilirim monitör 144 hz olması zorunlu değil iyi bir 75 hz de olur önlceliğim ekran kartı ram 8 yapabilirsiniz diğer ay bir 8 daha ekleyeceğim.
  7. warren_buffet

Abdullah abi ucuz bekliyorduk

Abi ucuz bekliyorduk ama dolar kuruna göre iyi bir sistem çıkana hayırlı olsun
  8. warren_buffet

Monitör Dahil Max. 7500 TL Toplama PC Öneri

Arkadaşlar topladığım sistem aşağıda önerileriniz varmı Ekran kartı olarak bunlardan birini mi seçmeliyim Yoksa 2-3 ay bekleyip rx 5700 mü almalıyım öneri sisteminiz veya tavsiyeniz varsa yazmanızı rica ederim monitör olarakta bunu düşündüm 1590245908 işlemciyi 2600 yapacağım
  9. warren_buffet

Kesin yanınızda pc alırkan bilen biri olsun

Ya arkadaş ben kaç senedir söylüyorum değiştirelim pcyi diye babam her seferinde hayır diyor dün bi gitmiş adam rx 580 4 gb/intel sisteme 5500 tl verip gelmiş ya bana sormadın diyorum sen nerden bileceksin diyor ya o paraya en azından EN AZINDAN 1660süperli sistem toplanır ya lütfen benim gibi...
  10. warren_buffet

İLK ETAPTA HANGİSİ TERCİH EDİLMELİ

ARKADAŞLAR BEN BELLİ SÜRELER ARALIĞIYLA PARÇALARI ALACAĞIM İLK ETAPTA 3000TL GİBİ BÜTÇEM VAR ŞÖYLE AYARLADIM EKRAN KARTI+ANAKART+İŞLEMCİ 3172TL İŞLEMCİ ANAKART KASA SSD HARDDİSK RAM 3070TL SİZCE İLK ETAPTA HANGİSİNİ TERCİH ETMELİYİM? 1-2
  11. warren_buffet

5500 TL'YE FULL TOPLAMA SİSTEM ÖNERİLERİ

ARKADAŞLAR BEN BÖYLE BİR SİSTEM DİZDİ MHER ŞEY DAHİL OLMAK ÜZERE HERHANGİ BİR OVERCLOCK BİLGİM OLMADIĞI İÇİN YAPMAYI DÜŞÜNMÜYORUM BU YÜZDEN ANAKARTI A SERİSİ SEÇTİM BUNUN DIŞINDA ÖNERİLERİNİZ NELERDİR?
  12. warren_buffet

6000 TL FULL+FULL OYUN PC Sİ ÖNERİ,TAVSİYE VS.

ARKADAŞLAR 6000TL YE KADAR ŞÖYLE BİR SİSTEM DİZDİM her şey DAHİL OLMAK ZORUNDA BU SİSTEM İÇİN DEĞİŞİM TAVSİYE VS. SÖYLEYECEKLERİNİZ VARMI?
  13. warren_buffet

6000TL'YE FULL her şey DAHİL PC ÖNERİ TAVSİYE VS.

Arkadaşlar ben 6000tlye full her şey dahil (monitör klavye mouse kulaklık) bir sistem dizdim önerileriniz nelerdir? Monitör avına çıktım şu anda uygun 120 veya 144 hz bulursam onu alacağım.Ayrıca bu dolar düşecek gibi durmuyor sizce durum ne olacak?
  14. warren_buffet

5500 TL MONİTÖR DAHİL DEĞİŞİM,ÖNERİ,TERCİH VS.

Arkadaşlar donanım arşivi hypnotici almayı düşünüyorum yanına monitör eklediğimde böyle oluyor bunun dışında 5500 tl civarında (daha iyisini bulacağımı düşünmüyorum ama) daha iyisi varsa biri atabilir mi ? (kulaklık dahil olursa sevinirim. Ve ya şöyle yaptım; Birde yanına şu klavye mouseyi...
  15. warren_buffet

HANGİ SİTE GÜVENİLİR?

ARKADAŞLAR GÖRDÜĞÜNÜZ AYNI SİSTEM İTOPYA.COM DA 3025TL SİNERJİ.GEN DE 2850TL VATAN PC DE 3220TL AMA...
  16. warren_buffet

TOPLAMA PC İÇİN DONANIM TAVSİYESİ 4500TL İLE

ŞÖYLE BİR SİSTEM ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM YANINADA ŞU MONİTÖRÜ EKRAN KARTI 3-4 AY SONRA GELECEK TAVSİYELERİNİZ NELERDİR AOC 24.5" G2590VXQ 75Hz 1ms VGA 2xHDMI FHD FreeSync Gaming Monitör
  17. warren_buffet

6000tl her şey dahil pc

6000-6500 civarı monitör kulaklık klavye mouse ses sistemi dahil ne yapabiliriz
Geri