Arama sonuçları: *

1. C

25-28K arası hazır sistem önerisi

Selamlar, bi arkadaşa sistem bakıyoruz 25-28 arasına. Sadece oyun oynanacak. Bu sistemi beğendik ama bi danışalım dedik. Şimdiden teşekkürler.
  2. C

max 20k bütçe ile 2.el toplama sistem arıyorum

Merhaba, monitör dahil olmaksızın 20k bütçe ile toplama kasa bakıyorum. Kocaeli ilinde olması önemli. Bir de bu fiyata minimum hangi cpu-gpu almam gerektiğini yazarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  3. C

15k bütçe ile pc tavsiyesi.

Tasarım için kullanılacak fakat ekran kartı Nvidia olması lazım. Bu bütçe için basıl bir şey toplayabilirim?
  4. C

Cinema 4d için 20k sistem

Cinema 4d kullanılacak bütçe 20-25 arası monitör dahil değil. Önceliğimiz işlemci ama ekran kartı 3060ti olursa iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum.
  5. C

Tasarım için kullanılacak laptop ve toplama pc

Merhaba gazete tasarımı için Laptop ve PC ye ihtiyacımız var. Şimdilik kesin bir bütçe belli değil fakat ortalama bir sistem olmasını istiyorum. Ram minimum 8 olmalı. Oyun falan oynamayacak, genelde Adobe programları gibi tasarım programları kullanılacak. Önerilerinizi bekliyorum.
  6. C

3000tl bütçe ile 0 sistem önerisi

3000tl bütçe ile 0 işlemci+anakart+ram+ssd bir pc lazım. önerilerinizi bekliyorum. NOT: Kasa ve ekran ve PSU dahil değildir.
  7. C

12k Grafik tasarım için pc

Grafik tasarım için kullanılacak nadiren render yapılacak. Monitör 27 olmalı. Ssd olmalı. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Top Bottom