Arama sonuçları: *

1. AprnHaci

max 100.000TL RTX 4090 sistem önerebilir misiniz

100k aşmayacak şekilde önerebilir misiniz?
  2. AprnHaci

rtx 4060 sistem tavsiyesi

bütçem max 20k rtx 4060 sistem önerileriniz var mı?
  3. AprnHaci

en ucuz rtx hazır sistem önerebilir misiniz?

şuan piyasada ucuza alabileceğim en az 2060'li sistem nedir?
  4. AprnHaci

max 15k hazır sistem önerebilir misiniz?

azıcık esnetebilirim 15k en f/p sistemi önerebilir misiniz?
  5. AprnHaci

25k hazır sistem önerisi

arkadaşım için max bütçesi 25k önerilerinizi bekliyorum rtx ekran kartı olacak.
  6. AprnHaci

al satçıdan vatan pc aldım ama

vatanda satışa sunulan 9k'lık rtx 2060'lı sistemi 10k'ya aldım pzt kargoya verecek adam, ama kafama takılan birkaç soru var. adam kutusunu bile açmamıştı ben dedim ekran kartını çıkarda yolla diye adam da ben montajdan pek anlamam dedi ama denerim dedi ama zaten vatan takılı yolluyormuş sizce...
  7. AprnHaci

Sonunda sistem aldım!

arkadaşlar bu uzun süreci sonunda tamamladım :) yaklaşık 2 aydır aralıksız araştırıyorum kovalıyorum ve sistemi alabildim. sarı sitede vatanın 9k'lık 2060 sistemini 10k'ya aldım. bu süreçte yardım eden herkese teşekkürler.
  8. AprnHaci

max 10k pc tavsiye edebilir misiniz?

10k bütçeye hazır sistem tavsiye edebilir misiniz?
  9. AprnHaci

kasıma kadar pc fiyatları artar mı?

1 kasımda elime peşin para geçecek 13-14k sistem alacağım 3060 düşünüyorum, sizce fiyatlar artar mı? 1 kasımda elime para geçer geçmez almayı düşünüyorum tabi güzel sistem varsa o an.
  10. AprnHaci

8-9k arası pc tavsiyesi

arkadaşım için hazır sistem olsun nvidia olursa güzel olur
  11. AprnHaci

15-20 güne pc alacağım

normalde bugün alacaktım ama bugün alırsam taksitle alacaktım ve taksitle 2k faiz biniyor 15-20 güne peşin alabileceğim fazla detaya girmek istemiyorum sizce 15-20 güne istediğim gibi pc çıkar mı ya da pc fiyatları artar mı (bütçem max 14k rtx sistem istiyorum)
  12. AprnHaci

max 12.500-13k nvidia sistem tavsiyesi

bütçem max 12-13k nvidia ekran kartlı hazır sistem istiyorum kesin kararım, benim aklımda 2060 ya da 3050 var ama piyasada var mı emin değilim.
  13. AprnHaci

max 12.500k rtx 2060 sistem önerisi

ben uzun süredir rtx 2060 ekran kartlı sistem arıyorum ama piyasa çok boş, benim es geçtiğim piyasada bu fiyat aralığında böyle bir sistem varsa link atabilirsiniz. bildiğiniz üzere pc hocası haftaya 2 sistem çıkaracak bu sistemler beklediğim gibi olur mu?
  14. AprnHaci

12k pc tavsiyesi edebilir misiniz?

rtx 2060'lı ya da 3050'li pc tavsiye edebilir misiniz? yok şu yok bu olmaz mı demeyin nvidia kart istiyorum.
  15. AprnHaci

yarın hangi hazır sistemi alayım

arkadaşlar artık bir tanesini alacağım, bunlardan hangisi mantıklıdır bekle vs demeyin ya da amd kart önermeyin nvidia istiyorum. https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i3-12100f-asus-dual-rtx3050-oc-prime-h610m-k-kioxia-500gb-ssd-16gb-ram.html...
  16. AprnHaci

sanırım bu pc'yi alıyorum

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i3-12100f-asus-dual-rtx3050-oc-prime-h610m-k-kioxia-500gb-ssd-16gb-ram.html arkadaşlar kötü şu bu demeden önce uzun süredir beklediğimi göz önünde bulundurun bence fiyatı fena değil psu evet kötü ama yapacak bir şey yok
  17. AprnHaci

12k bütçeye nvidia kartlı sistem önerisi

neredeyse her gün konu açıyorum araştırıyorum bugünde size sorayım rtx 2060 ya da 3050li yeni sistem var mı bütçem 12k
  18. AprnHaci

bu al sat sistem alınır mı?

beyler 1-2 ay önce pc hocasının 10k'ya çıkardığı 2060'lı sistemi 10.600'e satıyor, fiyat bana iyi geldi hiç çalıştırmadım diyor garantisi zaten var ama tam güvenmek için ne yapmam gerek ne sormam gerek (testlerini yaptın mı dedim, gelirken zaten testlerini yapıyorlar ben prize bile takmadım dedi)
  19. AprnHaci

12k bütçeye pc tavsiyesi

neredeyse her gün konu açıyorum araştırıyorum bugünde size sorayım rtx 2060 ya da 3050li yeni sistem var mı bütçem 12k
  20. AprnHaci

yarına kadar bekleyip bu pc'yi alacağım

uzun süredir 12k esnetirsem 13k rtx 2060 ya da 3050 sistem arıyorum ama yok maalesef yarına kadar piyasaya süre veriyorum artık yarında çıkmassa yarın akşam bunu alacağım düşünceleriniz neler mantıklı mı? https://pckolik.com/urun/hector-pchocasi-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-2060/
Top Bottom