Arama sonuçları: *

1. S

Gpu Kullanımı

Arkadaşlar sistemim da 2 sistem gta 5 te evet msa i açtığım zaman yüzde yüz kullanıyor fakat msa kapattığım zaman fxa full ayarlarda sistem 85-90 arası fps veriyor gpu kullanımı ise %60 larda geziyor bu bir darboğaz mı? Ve ya sebebi nedir normal midir bilgisi olan biri aydınlatsın lütfen :)
  2. S

DA Sistem 2 %55-60 Gpu Kullanımı

Merhabalar sistem Gta 5 te %55-60 gpu kullanımı ile gta 5 full ayarlarda 85-100 fps arası değişiyor. Ekran kartı kullanımına göre güzel fps değerleri sanırsam fakat benim sorum gpu kullanımım %99 nasıl olur testlerde ekran kartını full kullanıyorlar ben nasıl kullanacağım?
  3. S

AMD SOFTWARE ARIZA

Ufak bir sorum olacak resimdeki şeyi bilen var mı ?
  4. S

DA 2 SİSTEM EKRAN KARTI BİOS VE DRİVER

Arkadaşlar ilk resimde ekran kartım güncel mi oluyor şimdi ? İkinci resimde böyle yazması normal mi işaretlediğim yer ? Ve son olarak ben ekran kartı bios güncellemesindeki eski driverı indirirken bana ekran kartınızı güncellemenize gerek yok diye İngilizce bir hata veriyor sizde direkt...
  5. S

DA-2 SİSTEM İŞLEMCİ SICAKLIĞI

Bir sürü konu var biliyorum fakat ama benim sorum farklı olacak ben daha windows kurmadım amd core performans boost kapattım fakat biosta işlemci sıcaklığım 63 derece sizce normal mi ? Biraz yüksek geldi bana sanırım.
  6. S

DA 2 SİSTEM GÜÇ KABLOSU

Güç kablosunu koymayı unutmuşlar eski ve üzerinde 250v yazan bir güç kablosu ile açıyorum sorunsuz bir sıkıntı olur mu ?
  7. S

Chipset Çok Ufak Bir Soru

Arkadaşlar bios güncellemesini biliyorum. Fakat chipset yonga seti driver nedir? Bios ile aynı mıdır? Yonga seti driverımı nereden bulabilirim? Kısacası bir bilgim yok aydınlatır mısınız :)
  8. S

Amd Radeon Software ve Asus Tweak Hakkında

Selamlar ekran kartım asus tuf rx 5600 xt oc evo modeli gördüğüm kadarıyla fan kontrolünü hem amd software dan hem de asus tweaktan yapabiliyoruz benim anlamadığım şey asustan mı fan kontrolü yapmalıyım amd den mi amd otomatik kalsa asustan fullesem sorun olur mu ve ya tam tersi. Kısacası bu...
  9. S

DA-2 Sisteme Oem Key Önerisi

Arkadaşlar selam DA Sistem - 2 için Windows oem key satın alabileceğim güvenilir ve hala kullanmakta olan kişiler öneride bulunabilir mi? Bir ufak sorumda sizce Windows pro mu almalıyım oyun oynuyorum.
  10. S

En Son Çıkan DA Sistem 2 Ekran kartı değişikliği

Merhabalar ben bu sistemi almayı düşünyorum. Videoda asus tuf 5600 xt oc modeli ile ilgili soğutmasının iyi olduğu söyleniyor ben seçenek olarak asus tuf gaming x3 radeon rx 5700 xt oc 8gb almayı düşünyorum. Bu ekran kartının da soğutması iyi midir sistemde bir sıkıntı çıkarır mı? Cevaplarınız...
  11. S

Sistem Tavsiyesi (kararsız kaldım)

Selam arkadaşlar itopya ve ya başka bir siteden sistem toplamayı düşünyorum bütçem 7000 tl. 2060lı sistem toplamayı düşünüyorum fakat kafamda ufak tefek sorular var. İnternette gıgabyte rtx 2060 super windforce oc ve normal 2060 modeli ile ilgili çok fazla ısınma sorunu postu var videolarda 85...
Top Bottom