Arama sonuçları: *

1. Burakbardakci

Ekran kartı ve İşlemci stok ne zaman gelir

Bir sistem topluyorum kafamda sonra internete yazınca hiçbirinin stoğunu bulamıyorum, sadece ikinci el olarak var. Elimde bir kasalı bilgisayar olmadığı için ekran kartını ve İşlemciyi test edemiyorum o yüzden ikinci el almaya korkuyorum. Stok tahminen ne zaman gelir fiyatlar düşer mi? Teşekürler
  2. Burakbardakci

İşlemci vs Ekran kartı

Oyun için hangisi daha önemli Ekran kartına mı daha fazla para vermeliyim yoksa işlemciye mi Bi de Call of Duty warzone u açabilen Ekran kartı öneriniz nedir ikinci el de olur Ekran kartı için bütçe 1000
  3. Burakbardakci

Oyun performansı olarak Ryzen 5 1600 + GTX 1660 vs. Ryzen 5 3500 + GTX 1050 Ti

1- Gtx 1660 - Ryzen 5 1600 2- Gtx 1050 ti - Ryzen 5 3500 Oyunlar Gta 5 Assassin creed origins Call of Duty warzone Pubg Csgo Hangisi daha iyi sizce?
  4. Burakbardakci

Bu sistem kaç fps alır

Ryzen 5 1600 8x2 ram Gtx 1660 Assassin creed origins Call of Duty warzone Pubg Csgo Gta 5 Ortalama kaç fps alır bu sistem akıcı oynatır mı?
  5. Burakbardakci

Ryzen 5 1600 ile gtx 1660 uyumlu mu

Amd ryzen 5 1600 ile gtx 1660 uyumlu mu darboğaz yapar mı? Anakart öneriniz nedir?
  6. Burakbardakci

Bu pc alınır mı nasıl

Sistem bu sadece kasa var Gta 5 Assassin creed origins Cod Warzone Gibi oyunları rahat açar mı kasma yapar mı? Önerileriniz nelerdir? Teşekürler..
  7. Burakbardakci

Gta 5 açan pc kaç tl toplanır

Gta 5 ve benzeri oyunları açabilen bir pc en az kaç tl ye toplanır Sistemi toplayıp yazar mısınız? Teşekürler
  8. Burakbardakci

Sizce pc mi laptop mu

2 seneye üniversiteye gideceğim o yüzden laptop almayı düşünüyorum elimde 1 tane var dizi izlerken bile kasıyor Toplama pc fiyat olarak daha düşük ve daha iyi ama taşıyamam o yüzden Laptop doğru tercih mi? Önerileriniz nelerdir
  9. Burakbardakci

Sizce pc mi ps mi telefon mu?

2 seneye üniversiteye gideceğim birsürü oyun var epic gamese önce pc almak istiyordum fazla oynayamyacağım için ps düşündüm aynı oluyo sonra da telefon dedim Telefon xiaomi note 4 çöp iphone 7 plus 8 plus almayı düşünüyorum sizce? Önerileriniz nelerdir
  10. Burakbardakci

Bu pc nasıl alınır mı

https://www.teknobiyotik.com/tb-t8HyGpUGcFcJS9WyH/ Assassin creed origins ya da cod Warzone açar mı Pc nasıl alınır mı
  11. Burakbardakci

Assassin creed origins açan pc toplama

Assassin creed origins açabilen pc minumum kaç tl toplanır? Önerileriniz nelerdir
  12. Burakbardakci

5 k hazır sistem önerisi

Hermes g 3560 s alınır mı Önerileriniz nelerdir Sadece oyun olarak kullanılacak Sistemi özelleştirdim bu şekilde ;
  13. Burakbardakci

Böyle bir bilgisayar iyi mi çöp mü

Sistemi özelleştirdim Sadece oyun olarak kullanılacak
  14. Burakbardakci

Bu sistem alınır mı yoksa çöp mü

Sadece oyun olarak kullanılacak bütçe bu kadar 240 gb ssd ve 1 tb hdd alıcam Lütfen sistemin tamamına bakarak yorum yapın bazıları bakmadan 16 gb lazım diyor ama zaten 16 gb var
  15. Burakbardakci

Windows 10 ücretsiz mi

Yeni pc topladım Windows 10 kurmak istiyorum ücreti var mı yoksa ücretsiz kurulabilir mi? Deneme sürümü falan değil orijinal Windows 10 Bu arada konu için kusura bakmayın ama bunun için bir konu bulamadım
  16. Burakbardakci

Teknoquenn stok bitmiş ne zaman gelir

Teknoquenn alacaktım 1ay sonra stok bitmiş 1 aya gelir mi
  17. Burakbardakci

Bu sistemi topladım nasıl

Ssd Toshiba Kasa THERMALTAKE Sadece oyun olarak kullanılacak bütçe bu kadar başka yükseltme yapamam 1594915415 ? 1594916551 Teşekürler arkadaşlar çok yardımcı oldunuz
  18. Burakbardakci

Bu sistem alınır mı yoksa çöp mü acaba

Sistem bu sadece oyun olarak kullanacağım yayın falan yapmayacağım 1 aya almayı düşünüyorum Bütçe bu kadar başka yükseltme yapamam Sistem iyi mi?
  19. Burakbardakci

Teknoquenn özelleştirme yaptım bu hali alınır mı

Teknoquenn in Psu kötü dediniz patlar dediniz ben de böyle yaptım İşlemciyi R5 3500X den r3 3100 e çektim kasayı değiştirdim
  20. Burakbardakci

5k hazır sistem önerisi

https://www.itopya.com/teknoqueen-amd-ryzen-5-3500x-gigabyte-gtx-1660-super-oc-6gb-16gb-ddr4-500gb-nvme-ssd-gaming-bilgisayar/ Ben bu sistemi almayı çok istiyordum ama Psu patlıyor bütün sistem elinde kalır dedi herkes ben de korktum ve başka sistem arayışına çıktım Sadece oyun olarak...
Top Bottom