Arama sonuçları: *

1. A

Pc parçalar zamanla toplanırsa bir zararı olur mu

Arkadaşlar merhaba bir PC toplamak istiyorum ama elimde toplu para yok bu yüzden şöyle bir sorum var örnek veriyorum 2bin biriktirebildim işlemci aldım 2 ay sonra 2daha biriktirdim anakart aldım 3ay sonra 6 daha biriktirdim ekran kartı aldım…. Böyle toplamamın parçalara vs bir zararı olur mu...
  2. A

Arkadaşlar PC satacağım fiyat nasıl

Arkadaşlar PC mi satacağım birisi 11.000teklif etti sizce fiyat iyi mi ucuz mu satmalı miyim fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim +Monitör:aoc 24g2u +Kulaklık:rampage drop plus +Klavye:havit hv hb 432l +Mouse:Logitech mx518 bunlar artı PC ozellilerini foto olarak ekledim
  3. A

PC sizce ne kadar eder

Arkadaşlar selamlar pcmi satmayı düşünüyorum ama ne kadar eder çok bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim pcyi Haziran 2021 de aldım. +monitör aoc 24g2u. +kulaklık rampage drop plus. +klavye havit hv kb432l...
  4. A

pc fiyat için yardım ederseniz sevinirim

arkadaşlar pcyi haziran 2021de aldım sadece valo oynadım bir sorunu yok benim bildiğim kadarıyla(pcden pek anlamam) pc ozellikleri aşağıda ek olarak monitör aoc 24g2u mouse mx518 klavye havit hv kb432l kulaklık rampage drop plus sizce toplu ne kadar eder fikrinizi belirtirseniz sevinirim teşekkürler
  5. A

PC satmak istiyorum tavsiye

Arkadaşlar selamlar elimde PC var satmak istiyorum sizce ne kadar eder PC bu ek olarak monitör aoc 24g2u monitör mx518 mouse havit hv kb432l klavye rampage drop plus kulaklık 1688801105 Söylemeyi unutmuşum Haziran 2021 de aldım sadece valorant oynadım pcden çok anlamam benim bildiğim bir...
  6. A

pollux 3a yardımcı olabilir misiniz

beyler selamlar bu pc de 1600 af msi b 450m a pro max crucial 2x8 3200mhz ram samsung 860 evo 250gb ssd düşünüyorum nasıl bir tavsiyeniz varmı acaba 1622643548 ekran kartı palit gtx 1650 gp
  7. A

6000tl monitör dahil toplama pc

herkese selamlar 6000 TL'ye monitör dahil bir pc düşünüyorum ne öneririsiniz yayın ve oyun odaklı teşekkürler
  8. A

pek anlamam toplama. pc

herkese selamlar öncelikle pcden pek anlamam sizden örnek toplama pcler isteyecektim ne gerekir felan vs ryzen 5 3600işlemci , b450 gaming pro carbon ac anakart düşünüyodum ekran kartı vs önerirseniz(ne gerekirse)özellikle pubg ve yayın arada cs oynarım hepinize teşekkürler
Geri