Arama sonuçları: *

1. Uygâr

17000 Tl Bütçe Sistem Önerisi?

Arkadaşım 17000 tl bütçeyle toplama bir bilgisayar almak istiyor. Daha çok oyun oynanacak. Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.
  2. Uygâr

10k bütçeye sistem tavsiyesi

Dayım uzaktan eğitim için bir bilgisayar toplamak istiyor. Özellik olarak bilgisayarın hızlı ve sessiz çalışmasını istediğini söyledi. Kasanın ışıklı olmasını istemiyor ve çok pahalı ekran kartlarına vs. ihtiyaç duymuyor. Bütçe belli değil ama bu dediğim özelliklerde maks 10k olarak düşünüyoruz...
  3. Uygâr

Bilgisayarım Kaç Tl eder?

Topladığım bilgisayarımı aciliyetten satacağım ama fiyat konusunda karar kılamıyorum. Özellikleri bunlar: Ryzen 3 3100, Gigabayte B450M S2H, Gigabayte 1660 Super OC 6GB, Samsung 860 EVO 250GB, Cooler Master MB511, Gskill Ripjaws 2X8 16GB 3200MHZ Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim
  4. Uygâr

7000 TL Sistem Toplama

Uzun zamandır piyasayı takip etmiyorum. Nasıl bir pc gelecek onu da bilmiyorum, bir arkadaşım için arıyorum. Hep oyun oynuyor rekabetçi oyunlar. Önerilerinizi bekliyorum.
  5. Uygâr

İLK 5600X’li SİSTEM TOPLAMA VİDEOSU (TR’de)

Sayın @Abdullah Hacıgül bi sistem topladı 5600x le bende bunu hemen paylaşayım dedim. İlk mi bilmiyorum hiç araştırmadım video paylaşalı 1 dk oldu hemen paylaşmak istedim, teşekkür ederim :)
  6. Uygâr

DADG2 Sistemi Bu Özelleştirmeler ile Alıyorum

https://www.itopya.com/dadg2-r5-2600-sapphire-rx590-nitro-plus-16gb-ddr4-240gb-ssd-1tb-disk-gaming-bilgisayar/ Rami 16 gb ye yükselttim Kasayı MB511 yaptım Ssd yi 250gb samsung ssd ye düşürdüm Alıyorum 1598807760 @Yasin Çelik @crazyreign @06ankaralı @Anles
  7. Uygâr

Vatan 5200-5300-5400 Pc Toplama

Evet vatan olmak ZORUNDA. Yarın babamla vatana gideceğim bakmaya o yüzden sistem önerilerinize ihtiyacım var. Lütfen ikna et fln demeyin Vatan’dan önerirseniz sevinirim :) VATAN TATATATAN
  8. Uygâr

Max 5400 Pc Toplama

Yayın yapmayacağım sadece oyun oynayacağım. Rekabetçi oyunlar oynuyorum. Uzun vadeli olmasını istiyorum ve lütfen 5400 ü geçmesin yoksa monitöre para kalmıyor. Şimdiden teşekkür ederim
  9. Uygâr

6000 Tl Monitörlü Pc Toplama

Arkadaşlar 6000 tl yi geçmesin lütfen 6100-6200 gibi tutarlara çıkamaz pc zorlayın fln demeyin lütfen. Babamla konuştuğumda 6000 tl bile beni zorluyor dedi zar zor ikna ettim 6000 tl ye ama şey dedi, tırıvırı şeylerden kıs mesela monitörden kıs 1000 e alıyosan 700 e al 300 ile işlemcini kartını...
  10. Uygâr

2600 1660s mi 3500x 1650s mi?

Rekabetçi oyunlar oynuyorum. Valorant csgo lol gibi ama Witcher Farcry Metro Exodus gibi hikaye oyunlarını da oynayacağım ama genellikle rekabetçi oyunlar oynayacağım. Sizce hangisi daha mantıklı hangisi daha ileriye dönük olur.
  11. Uygâr

Eylül Ekim Gibi Piyasalar Nasıl Olur?

Babama bana tahminen ne zaman bilgisayar alırsınız dedim Eylül Ekim’i bulur dedi sizce o zaman nasıl bir sistem toplarım? Piyasalar nasıl olur?
  12. Uygâr

3000-4000 tl Arası Pc Toplama

Arkadaşımın rx 580 ekran kartı var ve satmayacak ama pc toplamak istiyor. Ekran kartsız 3000-4000 tl arası pc toplayacak ekran kartını kendi takacak şuan hali hazırda rx 580ni var onun üstüne 3-4 tl arası pc toplayacak. Şimdiden teşekkür ederim.
  13. Uygâr

5000 Tl 2. el sistem

5000 tl bütçem var ama sıfır almak yerine (muhtemelen içinde 1660s olur) 2 el almayı düşündüm eğer temiz kullanıldıysa çok rahat 1070ti,1080ti li sistem toplarım diye düşünüyorum. Hangisi mantıklıdır sizce 0 mı 2. el mi. 2. el alırsam en ince detayına kadar bakacağım mining yapılmış mı fln diye.
  14. Uygâr

6000 Tl Pc Toplama

Sadece oyun oynanacak ekran kartı kısmında Nvidia işlemcide de amd tercih edilecek. İncehesap ve İtopyadan önermeyin ayrı ayrı toplanırsa güzel olur. Şimdiden teşekkürler...
  15. Uygâr

5000 Tl Pc Toplama

Arkadaşlar şöyle arkadaşım bir pc alacak ama ekran kartı var. Rx580 ekran kartı var ve pc toplamak istiyor 5000 tl ye. Sadece oyun oynayacak render fln almayacak. Şimdiden teşekkürler.
  16. Uygâr

1900 TL Sistem Geliyoooor!

Kendi tahminlerimce şöyle düşündüm ben: Ürün kesinlikle rekabetçi oyunlarda alacak arkadaşları tatmin edecek diye düşünüyorum. Apu mu olacak yoksa kartlı sistem mi olacak bilmiyorum ama işlemcisi ryzen 5 3500 olacak. Alan arkadaşlar bence bayram etsin çünkü gerçekten oyun canavarı olacak o...
  17. Uygâr

4500-5000 Tl 1660s Sistem Toplama

Rekabetçi oyunlar oynadığımdan mütevellit 144 fps üstü almak benim için çok önemli çünkü 144hz bir monitörüm olacak. Csgo, lol, fortnite, valorant gibi oyunları high medium ya da low medium ayarlarda oynayacağım. Lütfen İtopya’dan ve İnce Hesap’tan sistem önermeyin. Ayrı ayrı da toplayabilirsiniz.
  18. Uygâr

4500-5000 Tl 1650s Sistem Toplama

Sadece rekabetçi oyunlar oynuyorum. Cs:go,lol,valorantı sadece highda oynayacağım ve 144fps üstü almam benim için çok önemli monitörüm de 144hz olacak çünkü. İşlemciye amd ekran kartına nvidia ve rame 16gb istiyorum depolama kısmında da 480-512 gb çok kral olurdu. Şimdiden teşekkür ederim.
  19. Uygâr

Sinerji Max 5200 TL Sistem Toplama

Cs:GO, LoL, Valorant gibi oyunlar oynayacağım o yüzden sistemin 144 fps üstünde vermesi benim için çok önemli. Render fln alınmayacak sadece oyun oynanacak. İşlemci kısmında amd ekran kartı kısmında ise nvidia olursa çok güzel olur. Şimdiden teşekkür ederim.
  20. Uygâr

İdeal Sistem Nasıl Olmalıdır?

Şimdi gözünüz yüksekte olmadan yorum yapmanızı istiyorum. Kendinizi asgari ücretli bir ailenin çocuğu olarak düşünün. Bilgisayar alacaksınız. Hayvan gibi 6-7 bin tl bayılamazsınız bu babanızın 3 maaşı eder. Valorant, csgo, lol gibi oyunlar oynuyorsunuz. Kendinize nasıl bir bilgisayar dizersiniz...
Top Bottom