Arama sonuçları: *

1. S

6k yayın oyun bilgisayarı

Arkadaşa bakıyorum o yüzden 6k bütçesi var. 100 150 tl aşabilir duruma göre. Hem yayın hem oyun odaklı kullanacak. Nasıl bi bilgisayar önerirsiniz?
  2. S

ekran gelmiyo

biostar b450mh li pcyi calistirdigimda ekran gelmiyor ( ekran kartinda dvi ve hdmi girisi var benim mevcut monitorumde ise dvi ve vga var) yani acilmiyo bilmiyom bios mu ne accam tusu nedir bilmiyorum her tusa bastım acılmadı del f10 falan ama goruntu yok
  3. S

GameGaraj ürünleri nasıl gönderiyor? yani baştan sonra ne yapılıyor?

Mesela bios güncelliyor mu , driver güncelliyor mu , test edip mi gönderiyor , kasa kurulumu yapıyorlar mı , ekran kartı ayrı mı geliyor bunungibi şeyleri yazarsanız sevinirim.
  4. S

R5 1600 , RX590 8G yoksa R5 3500X , RX580 8G

R5 1600 , RX590 8GB yoksa R5 3500X , RX580 8GB hangisi? (diğer özellikleri tamamen aynı)
  5. S

5K Monitörlü sistem tavsiyesi

Monitör farketmez 60 ya da 75hz olsun uygun olsun. Monitörlü bulamadıysanız 4000-4300 arası sistem önerisi de olur.
  6. S

Freedos Bilgisayara Windows 10 Demo Kurma

Arkadaşlar herkese merhaba.Benim 4000-4400 TL arası bir sisteme ihtiyacım var ve Gamegaraj Aquaris 5AN bu fiyat aralığındaki en iyi sistem diye düşünüyorum.Fakat duydum ki Gamegaraj sistemleri freedos olarak gönderiyormuş.Youtube de biraz takıldım fakat hiçbir şey anlamadım.Bana öküze anlatır...
Geri