Arama sonuçları: *

1. Ensar

15.000 TL Bilgisayar Önerisi

İş yeri için 15 bine laptop veya masaüstü alacağım, ikinci el de olabilir. Alttaki laptopu buldum ama 8 bine bunu almak yerine, bütçemi 15 bin liralara çıkartıp ufak tefek oyunları da oynayabileceğim bir şey bulabilir miyim? HP 2N2N7EA...
  2. Ensar

13.000 TL Bütçe İle Sistem Tavsiyesi

Arkadaşım 12-13 bin TL'ye monitör dahil sistem alacak. Önerilerinizi bekliyoruz. Bu arada bütçe en fazla 13 bin TL, lütfen bütçeyi geçmesin.
  3. Ensar

Ryzen 5 3600 + GTX 1660 SUPER sistem Ne Kadar Eder?

Sistem yaklaşık 4-5 aylık. Herhangi bir sıkıntısı yok. Satacağımdan değil sadece ortalama ne kadar eder onu merak ettim. Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 Ekran Kartı: Inno3D GTX 1660 SUPER Anakart: Biostar B450MH SSD: Kingston A2000 500GB HDD: WD 320GB 7200RPM RAM: Crucial...
  4. Ensar

Yeni Sisteme Eski Ekran Kartı Takmanın Bir Zararı Olur Mu?

Ryzen 5 3400G işlemci almayı düşünüyordum ama vazgeçtim. Bunun yerine Ryzen 5 3600 alsam, bir süre eski ekran kartımla idare etsem sisteme bir zararı olur mu? Ekran kartının bir arızası var mı bilmiyorum, en son çalışıyordu. Bu kart gibi AMD'nin HD 4550 eski bir kartım daha var...
  5. Ensar

APU Sistem Toplamak Mantıklı Mı?

APU sistem toplayıp ileride ekran kartı almak mı? Bekleyip, biraz bütçeyi arttırıp ekran kartlı sistem almak mı? Hangisi daha mantıklı sizce? Yani mesela Ryzen 3 3200G, Gigabyte B450M S2H, 8 GB Ramli bir sistem alıp, ileride işlemciyi satıp daha güçlü ekran kartı ve işlemci almak mantıklı mı?
  6. Ensar

Sizce Bu Bilgisayar Ne Kadar Eder?

Arkadaşlar elimde çok eski bir bilgisayar var. Sizce bu bilgisayar ne kadar eder? Sistem Özellikleri:
Geri