Arama sonuçları: *

1. Unbelievablev2

2. el 2060lı sistem toplama yardımı

Beyler 2. el sistem toplayacağım param şöyle böyle 7k gibi. elimde 240gb ssd var şu anlık. Donanım önerilerinize göre sonra artırabilirim depolamayı. Elimde kasa da var. çift fanlı 2060lar min 3500 tutuyor kalanında sizin yardımınıza ihtiyacım var. Para az gelebilir pazarlık da yapmaya...
  2. Unbelievablev2

30k Masaüstü Sistem Tavsiyesi

Arkadaşlar max 30k TL olacak şekilde sistem bakıyoruz. Arkadaşımın pek buralarla alakası yok. Size yazdıklarını söyle ileteyim : "10+ yıldır hiç windows bilgisayarım olmadı çok uzağım. itopya veya benzer bir siteden kasa almayı düşünüyorum. bütçe max 30k ama fikrim ve bilgim sıfır", "bulunsun...
  3. Unbelievablev2

3060 ti sistem tavsiyesi

Yılbaşına kadar 3060 ile ilgili bir haber gelmezse 3060 ti lı bir sistem toplayacağım. 3060ti ile toplayabileceğim stabil çalışan en ucuz sistemi belirlememe yardımcı olursanız sevinirim indirim kovalayacağım. KASA ve depolama var elimde kalanlar sizde :D
  4. Unbelievablev2

2060 lı en ucuz pc toplama

Merhaba arkadaşlar benim pc iyicene eskidi dolar bir anda 2 katına çıkmadan önce 1050 ti almıştım en şanslı günümdü , o günden sonra yüzüm gülmedi zaten. Şimdi konuya gelicek olursak bana 2060 lı bir sistem gerekiyor fakat 2060 lı pc en ucuz hali olması lazım. Bana düzgün çalışan ve...
Geri