Arama sonuçları: *

1. leroxy

RTX3060 Kasa Ne Kadara Satılır? Satmalı Mıyım?

Şu anda laptop-monitör sistem kullanıyorum ve gayet işimi görüyor. Bir de aylardır kenarda duran kasam var. Sizce bu kasayı ne kadara satabilirim? Kenarda köşede durup değer kaybedeceğine sistemi elden çıkartıp birikim yapayım diyorum. Donanım: AMD Ryzen 5 5500 İşlemci, ASUS B450M-DRAGON...
  2. leroxy

Ryzen 3 3100 + RX 5500XT Sistem!

Ryzen 3 3100 1K Bir fiyata bulunabiliyor. SAPPHIRE Pulse RX 5500XT 8GB OC İse akakçe'de min. 2167TL Gözükse bile ITOPYA'da 2097TL Bir fiyata sahip. TUF GAMING A520M-PLUS Anakart ise ITOPYA'da 767TL. Neden bu anakart derseniz de 2 Gün sonrasına kadar TUF GAMING M3 Mouse hediyesi var yani 200TL...
  3. leroxy

9000TL Bütçe İle Sistem Toplama, Sizce Nasıl ?

9000TL Bütçe ile farklı farklı özelliklerde PC Toplanabilir. İki seçenek var. Ya Hazır Sistemleri Kişiselleştirip Alacaksınız, ya da ucuza bulabilirseniz kendiniz alacaksınız. 1-Hazır Sistem Kişiselleştirme Gözlemlediğim kadarıyla şu anda 9000TL Bütçe ile en iyi Hazır Sistem İTOPYA'da yer...
  4. leroxy

Sistemimi Kendinize Göre Upgrade Edin!

BÜTÇE: 3500TL Diyelim ki 3000TL Bütçeniz var ve bu bütçe ile aşağıya bırakacağım sistemimi yükselteceksiniz. Bu sistemi yükseltirken neler yapardınız ? En uygun fiyata en iyi yükseltmeyi yapmak için ne yapardınız ? Anakart: ASUS B450M-DRAGON İşlemci: AMD Ryzen 5 3500X / Stok Fan RAM: GSKILL...
  5. leroxy

Sistemi Yenilemek İstiyorum. Bu Parçaların İkinci El Fiyatı Ne Kadar Olur ?

21 Ağustos 2020 Tarihinde ITOPYA' dan Hazır Sistem Olarak Bir PC Almıştım. Aldıktan sonra o zamanki olmayan bilgimle foruma yazdım ve sistemi attığımda aşırı derecede ağır bir tepkiye maruz kaldım. O gün çok üzülmüştüm ve ciddiyim yani tüm hevesim kaçmıştı. Izoly PC'den farkı yoktu adeta. O...
  6. leroxy

[Gece Anketi] 8000TL'ye PC Toplayacak Olsanız Hangi Parçaları Kullanırsınız ?

Valla Uzun Zamandır yapmıyorduk bu gece anketi serisini. İyi oldu. Günümüz Şartlarında 8000TL Bütçe ile bir Bilgisayar toplayacak olsanız PSU'dan tutun SSD'ye İşlemciden Tutun Kasasına (Monitör vb. Hariç) Sadece Kasa Olarak Hangi Parçaları Kullanırdınız ?
  7. leroxy

Arkadaşa Sistem Lazım Bunlar Nasıl ?

arkadaşın monitör dahil bütçesi 5000-5200 civarı. maksimum 5500. ben de bu iki sistemi buldum. sizce hangisi ? https://www.gaming.gen.tr/urun/5738/pc-hocasi-gg1-amd-ryzen-3-3100-asus-rog-strix-rx-570-8gb-8gb-ram-500gb-ssd-gaming-bilgisayar/...
  8. leroxy

Parçaları Nasıl Satarım Ve Hangi Parçalara Bakmalıyım ?

Şu anki sistemimi bilmeyen kalmamıştır diye düşünüyorum. B450M-DRAGON,RX570 8GB OC (ASUS), GSKILL 8GB RIPJAWS, R5 3500X Ben kararımı verdim arkadaş. 1, belki 1.5Yıl sonrası için bir hedef koydum. Hedefim işlemci hariç herr şeyi değiştirmek. Çünkü işlemci açık konuşayım yani kötü değil az iyi...
  9. leroxy

Bu fiyata bu pc alınır mı ?

https://www.itopya.com/VG1wak5FNXFTVFZOYWtreU9UWTA0ODQ=.share tanıdığa pc topluyorum. hem iş hem oyun için sağlam bişey istediğini ve monitör dahil bütçesinin max 1000tl olduğunu. monitör hariç olarak bir sistem topladım sizce bu paraya bu sistem alınır mı ? not: kurulumu ben yapacağım montaj vb.
  10. leroxy

Tanıdığa PC Topluyorum. Güzel bişeyler lazım.

bu sefer kazıklanmayacağıma eminim. destek alıyorum çünkü. max 7000-8000tl en az toplam 1tb olacak ssd hava akışı güzel bir kasa hızlı sağlam görüntü kalitesi vb. iyi bir şey olması lazım. ne önerirsiniz ? not: öncelik hazır sistem, eğer hazır sistem olmazsa ki ben olmasını istemiyorum itopya...
  11. leroxy

Bu PC'ye Yapılması gereken yükseltmeler.

Şimdi pc şu şekilde: AMD Ryzen 5 3500X ASUS B450M-DRAGON ASUS ROG STRIX RX570 8GB OC 256bit GSKILL Ripjaws V Siyah 3200Mhz CL16 GIGABYTE 240GB SATA SSD Şimdi ben bu sisteme ek olarak zaten aynı ramden bir tane daha alacağım. bir de iade hesaba yatınca ek olarak kingston a2000 500gb m2 ssd...
  12. leroxy

PC Parçalarının TR Fiyatı Neden 4-5 Katı ?

mesela 200 dolarlık bir ekran kartı. neden üstüne 3000tl vergi ekleyip bize kitliyorlar ?
  13. leroxy

Bu sistemi bu fiyata aldım, evet dolandırıldım ama sizce çok mu?

Sistem Şu Şekil. ADATA SSD'yi saymayın onu iade ettim gigabyte ssd aldım. ben kazıklandım mı yoksa bana mı öyle geliyor. ağlayasım var. hepsini 4.9k'ya aldım.
Geri