Arama sonuçları: *

1. eminakgozz

2.el 3000tl pc önerisi

Arkadaşlar 2.el 3000tl civarı pc tavsiyesi lol ve cs oynuyorum sadece para yok peder bukadar bütçe verdi yardım
  2. eminakgozz

Nasıl olmuş arkadaşlar bu sistem ?

arkadaşlar düşük bütçeli bir sistem topladım sizce olmuşmu ? önerisi olan varmı ? İŞLEMCİ: https://www.akakce.com/siparis/?p=850257221&ref=akakce&v=1.6.4&z=125 ANAKART...
  3. eminakgozz

arkadaşlar bu parçalar iyi mi? ?

arkdaşlar şöyle bir apu sistem topladım bide buna kasa ve psu lazım onu ayarlayamadım sizce olmuşmu https://www.trendyol.com/amd/ryzen-5-3400g-3-7ghz-am4-soket-6mb-onbellek-65w-12nm-islemci-yd3400c5fhbox-p-6938263?boutiqueId=535265&merchantId=106198...
  4. eminakgozz

PC Almak için 27 kasım beklenmelimi?

arkadaşlar pc alıcam fakat 27 kasımdada güzel indirimler olur diyorlar evet dolar yüksek ve hala yükseliyo ama bu durumda yapacak bişi yok ihtiyaç yani sizce 27 kasım beklemelimiyim. Düşüncelerinizi bekliyorum.
  5. eminakgozz

Pollux 3APU alınır mı? ?

arkadaşlar şımdı ben oncedende boyle bır konu actım ancak eskı oldugu ıcın yenı cevap vardır dıye umuyorum oyuzden tekrar actım sımdı bılgısayar almada son evredeyım karar vermem gerekıyor butce 3k ve 3.5k arası en ıdeal pc suan gamegarajdan Pollux3APU gözüküyor ancak dxdeamon bana bu konuyu...
  6. eminakgozz

bu pc nasıl arkadaşlar sizce ?

arkadaşlar bütçe bukadar böyle bir pc kovalıyodum amasyada oturuyorum çorum samsun civarındada pc alabilirim öneriniz varsa lütfen yardım edin bu pc nasıl ? https://www.letgo.com/tr-tr/i/toplama-oyuncu-pc_f39a9bff-c744-40c0-9cc1-79620d34db1a 1604299193 bu arada bu pcyi bana ByEfe buldu...
  7. eminakgozz

Arkadaşlar bu gerçekmi?

Arkadaşlar youtubeda reklamlarda gördum baya saşırtıcı bence gerçek deil ama bayada yorum fln var sizde bir inceleyin derim...
  8. eminakgozz

4K BÜTÇE SİSTEM TAVSİYESİ

ARKADAŞKAR 4K İLE 5K ARASI BÜTÇE VAR SİSTEM ÖNERİSİ LAZIM YARDIM EDERMİSİNİZ..
  9. eminakgozz

Apu sistem tavsiyesi

Şuanda acil şekilde pc lazım sizce bu sistem iyi mi??
  10. eminakgozz

2500 TL VE ALTI APU SİSTEM

Selam forumdaşlarım 2500TL ve altı bir sisteme ihtiyacım var doğum günüm var ve babam bütçe bu dedi belkide ustune bile az çok çıkabiliriz sinerji.comdaki hazır apu sistem var fakat iyi mi? bilmiyorum R3 3200G 4X2:8GB RAM olması ideal LOL CS:GO oynatsın yeter! Önerisi olan varsa herşeye açığım
  11. eminakgozz

3500 TL - Bütçeme uygun ekran kartlı sistem önerir misiniz

Bana 3500 tl bütcem var sıfir ekran kartlı bir sistem toplayın kafam çok fazla karıştı apu istemiyorum ilerde ekran kartıyla uğrasamam lutfen yardım edin
  12. eminakgozz

Bu parçalar birbirine uygunmu?

Arkadaşlar baya durumum kotu babam baya dusuk bir bütce soyledi ve 2.ele güvenmiyor sıfır ama ucuz olsun diyor çıkarabildiğim sistem bu uygunsuzluk varmı kontröl edermisiniz acaba? Kasa alındı!
  13. eminakgozz

2000 ile 3000 TL arasında sistem

Arkadaşlar merhaba şuanda league of legends cs:go valorant pubg lite gibi oyunları oynamak için bilgisayar alıcağım fakat bütcemde 2.000 ile 3.000 arasında bana tavsiye verirmisiniz!!
Top Bottom