Arama sonuçları: *

1. Rivyalı Geralt

4060’lı DDR5 sistem öneri gerekiyor

Ne kadara bulunabilir ddr5 düzgün bir sistem
  2. Rivyalı Geralt

20-25k sistem tavsiyesi

Amd olabilir öneriliriniz nelerdir? 7600xt düşündüm olabilir mi bilmiyorum piyasadan pek haberim yok yardımcı olursanız sevınırım.
  3. Rivyalı Geralt

arkadaşlar linkteki bilgisayar nasıl fiyatına göre alınır mı?

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-butun-oyunlari-oynatan-24-ay-garantili-oyun-bilgisayari-1037239130/detay arkadaşım alacakta bütçesi az alınır mı bu fiyata bu pc
  4. Rivyalı Geralt

bu fiyata bu pc alınır mı daha iyisi bulunur mu?

https://www.incehesap.com/nova-apu-oyuncu-bilgisayari-fiyati-50965/
  5. Rivyalı Geralt

27 Gram Altın ile Bilgisayar Toplama

5. sınıftan beri burs paramı biriktirdim ve bu sene üniversiteye gideceğim sanırım. Bi süre önce bu parayı altına çevirmiştim 26-27 gram altın olması lazım annem öyle demişti. Bu parayla bana en iyi pc'yi toplayabilir misiniz ? Piyasadan bir süre uzak kaldığım için kendim yapamadım. Nvidia...
  6. Rivyalı Geralt

Mini ITX Sistem Önerisi

Laptop almak istemedeğim için mini pc toplamaya karar verdim. Önerilerinizi bekliyorum.
  7. Rivyalı Geralt

3500 TL Sistem Önerisi

Bir arkadaşım için bakıyorum ne alınabilir? APU sistem de alabiliriz.
  8. Rivyalı Geralt

Sistemimin Değeri Nedir ?

İşlemci : Ryzen 5 3500X Anakart : Asus Tuf B450M Plus Ram : Gskill Ripjaws V 2*8 GB 3200Mhz Ekran Kartı : Asus Tuf X3 RX 5600XT OC Evo SSD : Maxtor Z1 480 GB Kasa : Corsair Carbide Spec-Delta PSU : Corsair VS650 650W 80+ Ekipmanlar Mouse : Asus Tuf M5 Klavye : Rampage KB R74 Kulaklık : Trust...
  9. Rivyalı Geralt

Sistemimi ne kadara satabilirim ?

işlemci : ryzen 5 3500x + stok fan anakart : asus tuf b450m plus ram ; 2*8 gb gskill ripjaws V ekran kartı : asus tuf radeon x3 rx 5600xt oc ssd : maxtor z1 480gb kasa ; corsair spec-delta psu ; corsair vs650 650w 80+ amacım satmak değil merakımdan sordum. 5965 TL'ydi aldıgım zaman bir...
  10. Rivyalı Geralt

10000 TL Sistem Toplama

10000 tl hazır sistem istiyorum bir arkadaşım için. 2070 Super şart.
  11. Rivyalı Geralt

PC 4 Gün Açık Kalsa Ne Olur ?

Bir sürü şey indireceğim aralıksız 4 gün açık bıraksam ne olur ?
  12. Rivyalı Geralt

PC’de Sorun Var mı ?

Sorun var mı anlamadım. Ekran kartı falan oturmuş mu ? İsterseniz başka fotoğraflarda atabilirim.
  13. Rivyalı Geralt

Sistem Yazılım İçin Yeterli mi ?

İmzamdaki sistem yazılım için yeter mi ? Üniversitede yazılım okuyacağım bu bilgisayarı kullanmayı düşündüm. Yetersiz olursa hangi parçaları yükseltmemi önerirsiniz?
  14. Rivyalı Geralt

Bu PC Ne Kadar Götürür?

AMD Ryzen 5 3500X Asus Tuf B450M Plus Gskill Ripjaws V 2*8 3200Mhz Asus Tuf Radeon RX 5600XT OC Evo Maxtor Z1 480GB Sata SSD Corsair Carbide Spec Delta + Corsair VS650 1594925183 Herkes soruyordu ben de sorayım dedim. Ultra takıntım yok
  15. Rivyalı Geralt

6000TL Hazır Sistem Önerisi

Şimdi alınacak 1594835523 Ya hadi 2dk uğraşın alınacak şimdi xd
  16. Rivyalı Geralt

Hangi driver kurulmalı ?

Ben 5600XT aldım ama sorun yaşayan çok , doğru sürücüyü kurarsan sorun yaşamazsın diyorlar 20.2.2 önerildi ama emin olamadım
  17. Rivyalı Geralt

Da Sistem Stok Sorunu

Alacağım bu sistemi hatta full Tuf sistem dizdim ama stoklara girip çıkıyor Bu akşam alacağım biter mi ki ?
  18. Rivyalı Geralt

Sistem Karşılaştırması

Evet şimdi 5600XT vs 2060 yazacaktım ama açıklama okumadan küfredenler olacaktı o yüzden yazmadım ve sistemleri fiyatları aynıymış gibi değerlendirin 1. Sistem Ryzen 5 3600 Asus tuf b450m plus Corsair Vengeance LPX 2*8 3000mhz Asus Tuf Radeon RX 5600XT Evo...
  19. Rivyalı Geralt

Bir AMD Fanboy Vakası

Ne düşünüyorsunuz şu konuşma hakkında
  20. Rivyalı Geralt

Fiyatına göre 10/?

Teknobiyotik e3 alacaktım sistem hakkında bir şey sordum ve alacağımı belirttim ama anında 200tl çıktı fiyatı xd bu sistem nasıl olmuş https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/6B7D1XXN
Top Bottom