Arama sonuçları: *

1. cobretti

GTX 1660Super Sistem ne kadar eder?

Yeni bir sistem almak için bilgisayarımı satmak istiyorum yaklaşık 2 yıl kullandım sadece oyun ve günlük kullanım için. Akakçe'den tek tek fiyatları toplayınca 13.000TL gibi bir rakam çıktı sizce ne kadara satmalıyım özellikler aşağıda. Ekran kartı: Gigabyte GTX 1660 Super OC. İşlemci: AMD Ryzen...
  2. cobretti

Sistemim Kaç Para Eder?

Ekran Kartı: Gigabyte GTX 1660Super OC Anakart: Gigabyte B450M S2H Ram: Gskill Ripjaws 8GBx2 İşlemci: Ryzen 5 3600 PSU: Corsair CV550 80+ Bronze Kasa: Gamebooster GBL06B-Mesh 2.El olarak kaç TL'ye satabilirim?
  3. cobretti

Bu Sistem ne kadar eder?

Özellikler şu şekilde B450M S2H Ryzen 5 3600 Gigabyte Gtx 1660 Super OC Gskill Ripjaws 8x2 16GB ram Corsair cvv550 power supply Gamebooster Gb06Lb mesh kasas En fazla ne kadar edebilir şuana göre şimdidrn teşekkürler
  4. cobretti

İtopya Teknoking RTX Pc

Arkadaşlar sizce da sistem 2 yerine bunumu alayim(link asagida) yoksa abdullah abinin yeni bir toplama videosu yapmasini mi yardimci olursaniz sevinirim.Bu arada işlemciyi 3600 e değiştireyimmi ve upgrade yapmadan kac sene idare eder bu pc Link ...
  5. cobretti

Da Sistem 2 Kararsızlık

Arkadaşlar Doların düşmesi pek mümkün değil sizce fark neyse 6699 TL ye Şuanki kasayla alayımmı.Dolar düşmes daha pişman olurmuyum? Teşekkürler Sistem Linki: https://www.itopya.com/da-sistem-2-amd-ryzen-5-3600-asus-tuf-3-rx-5600-xt-oc-evo-6gb-16gb-ddr4-500gb-nvme-ssd-gaming-bilgisayar/
  6. cobretti

Hangi sistem alayım?

Sizce El-Capitan mı alayım da sistem 2 mi malum dolar artık düşmez.kuralları pek bilmiyorum lütfen kaldırmayın konumu
Top Bottom