Arama sonuçları: *

1. tunahangenç

(Rehber) sistem alacaklar kaçırmasın 1400f+rtx2060 7.110tl !

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-10400f-asus-dual-rtx2060-evo-prime-b460m-k-samsung-500gb-ssd-16gb-ram.html bu sistemdeki parçaları tek tek topladığınız zaman en uygun mağazalardan toplam 8.071,09 tl yapıyor sistem 7.110tl nerden baksan 1.000tl kâr ediyorsunuz şöyle ürünlerin en ucuz...
  2. tunahangenç

sistemimi bu şekilde yükselticem sizce mantıklı mı?

imzamda ki sistemi bu şekilde güncellicem sizce mantıklı bir hareket mi?
  3. tunahangenç

4k bütçe pc yükseltme

4k bütçe ile imzamdaki sisteme ne gibi şeyler yapabiliriz önerileri bekliyorum (ürünü sat demeyin)
  4. tunahangenç

9.000 TL ye vatandan alınan kazık sistem

bi tanıdığım bana sormadan 9k ya vatandan 1650s li sistem toplamış psu da frisby şuan psu cızırtı çıkmaya başladı şimdi pc açmıyor burdan vatandan pc toplamak isteyen arkadaşlara sesleniyim bilen bir kişiye sormadan almayın ve vatandan hazır sistem almanızı önermem psuları sıkıntı oluyor...
  5. tunahangenç

1.369 TL kardayım gülsem mi ağlasam mı?

bir ay önce vatandan bir sistem topladım ve sistem toplam monitör sıvı soğutma herşeyi dahil 5.850 tl tuttu 5 dakka önce vatanın sitesine girip pc toplama sihirbazından benim sistemin aynısını topladım ve 7.219 tl tuttu 1.369 tl kara geçtim kendi adıma seviniyorum ama bu dolarda bilgisayar...
  6. tunahangenç

bu sistem ile render yapabilir miyim

i5 9400f işlemcim gtx1650 ve 480gb hyperx ssd im var bunlarla kayıt alıp 20dakkalık videoyu render yapabilir miyim
  7. tunahangenç

darboğaz yapar mı uyumlu mu?

gtx 1660 super ile i5 9400f 9. nesil uyumlu mu darboğaz yapar mı?
  8. tunahangenç

pc eleştirme

vatandaki bu sistemi eleştirir misiniz? https://www.vatanbilgisayar.com/intel-9400f-asus-arez-dual-rx580-o8g-prime-h310m-k-r2-0-wd-1tb-disk-kingston-8gb.html
  9. tunahangenç

vatanda oem sistem

mesela vatandan oem sistem aldım fakat intelin stok soğutucusunu beğenmiyorum sıvı soğutma takar mısınız dediğimde yardımcı olurlar mı?
Top Bottom