Arama sonuçları: *

1. Ozan GÜNER

Bilgisayar toplandıktan sonrası..

Sonunda sistem toplandı askerliğin bitmesine 2 gün kaldı pazar günü pc yi kurdurucam Evet bu sorucağım soruyu video izleyerek de bulabilirim ama şu aralar zamanım yok ve yazılanı okumak daha kolayıma gelicektir. Sorum şu üstün körüde olsa bileşenleri birleştirirken dikkat edilmesi gereken kritik...
  2. Ozan GÜNER

Daha uyguna yoksa alıyorum :)

Arkadaşlar daha uygun fiyata yoksa bunları alıyorum
  3. Ozan GÜNER

Ssd ve anakart hangi siteden alınmalı

Arkadaşlar alicagim ssd ve anakart şu şekilde Ssd : Samsung 970 Evo Anakart : MSI B550-a pro Piyasayı bilen birileri varsa ucuz ve güvenilir bi şekilde hangi siteden alınmalı şimdiden herkese teşekkürler 🥰
  4. Ozan GÜNER

Anakart ve ssd önerisi :)

İyi günler arkadaşlar şuan elimdekiler şunlar Ekran kartı : MSI rx 5600xt gaming x Ram : Corsair Vengeance LPX 2x8gb 3600mhz Kasa : COOLER MASTER MASTERBOX MB511 80 PLUS 650W 3x120mm ARGB FANLI MidT ATX KASA İşlemci : (Daha alınmadi ama bu 2sinden birisi) r5 3600x veya 3600 İşlemci soğutucu ...
  5. Ozan GÜNER

Monitör, anakart ve kasa önerisi

Ekran kartı : MSI rx 5600xt gaming x Ram : Corsair Vengeance LPX 2x(8gb) 3600mhz İşlemci (daha alınmadı) : R5 3600x veya 3600 (hangisini önerirsiniz) Bunlara uygun anakart ve ips panel hdr si olan 24" monitör lazım Monitör için bütçe : 1500-2000 TL Anakart için bütçe : 600-1000 TL KASA (PSU lu...
  6. Ozan GÜNER

Bu kriterlerde monitör önerir misiniz

24" İps panel ve hdr olan 1500-2000 arası monitör önerebilecek varmı
  7. Ozan GÜNER

Ekran kartıma güzel Bir sistem

Gaming gecesinden MSI rx 5600xt gaming x aldım geriye 5800 TL KALDI. Geriye Kalan parçaları neler almalıyım bu paraya monitör dahil olmak üzere önerir misiniz? (fiyatlarıyla birlikte) (önerdiğiniz parçaları gaming gecesinden almaya çalışicam bulamazsam mecbur internetten)
  8. Ozan GÜNER

Msi xr 5600xt gaming x ekrana kartına uyumlu sistem

Arkadaşlar MSI rx 5600xt gamig x ekran kartıyla uyumlu olacak şekilde sistem dizmem gerekiyor ekran kartını aldım geriye 5830 TL para kaldı bu bütçeye ms 1 144 hz monitör dahil güzel bir sistem önerir misiniz? gaming gecelerinde yakaladıkca tek tek Alicam (ekran kartı var geriye Kalan bileşenler...
  9. Ozan GÜNER

Yeni PC aldığımızda veya topladığımız da..

Arkadaşlar ilk defa sistem alicak olup pc hakkında tam Bir cahilim bios güncellemesi driverler sürücüler falan Bir sürü iş var belki başka güncellemem indirmem gereken şeylerde vardır alicagim sistem belli değil ama kabaca pc yi ilk defa fişe takmamizdan itibaren neler yapmamız gerekiyor...
  10. Ozan GÜNER

8500 TL SİSTEM

Msi 5600xt gaming x ekran kartlı ve 1ms 144hz lik 8500 tl bütçe ye bu işten anlayan birisi sistem toplayıp ss atabilir mi 😇
  11. Ozan GÜNER

7500 TL SİSTEM

6000-6500 arası pc ye 1000-1500 monitöre Yanı toplamda 7500 TL olacak şekilde hazırlayacağınız sistemleri bekliyorum 😇
  12. Ozan GÜNER

İyi anlayan birisi şuan en güncel olan Da2 yi yorumlayabilir mi

1 saat önce fiyatı düştü bileşenleri nasıl ugrape yapılmaya gerek varmı
  13. Ozan GÜNER

Da 2 Alicam ama...

Arkadaşlar şuan askerde olduğumdan dolayı alicagim pc yi 3 ay kullanamicam. Da2 yi baya beğendim ve 3 ay sonrasında fiyatının artmasından veya kaldırılmasından korkuyorum şuan eve sipariş etsem pc 3 ay yaticak sizce ne yapmalıyım pc yi alıyım yatsın mi yoksa 3 ay sonra daha iyisi olur mu veya bu...
  14. Ozan GÜNER

7000 TL MONİTÖRLÜ ÖNERİ verebilir misin

7k bütçe ile monitörlü sistem önerebilir misiniz
  15. Ozan GÜNER

Nasıl sistem

16. Ozan GÜNER

Sizce bu sistem nasıl olur

Arkadaşlar yukarıda belirttiğim ekran kartını düşünüyorum sizce nasıl beraberinde almayı düşündüğüm sistem şöyle ; Ekran kartı : https://www.hepsiburada.com/sapphire-pulse-amd-rx-5600-xt-6gb-192bit-gddr6-dx12-ekran-karti-11296-01-20g-pm-HB00000SM1W1 İşlemci ...
  17. Ozan GÜNER

8000 TL SİSTEM ÖNERİSİ (monitörlü)

Herkese iyi akşamlar 8k bütçe ile monitörlü sistem toplamak istiyorum yardımcı olur musunuz
  18. Ozan GÜNER

Asus ROG Strix Radeon RX 5600 XT OC Gaming 6GB 192Bit GDDR6 (DX12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı

Merhabalar arkadaşlar konuda belirttiğim ekran kartına Uygun sistem toplamam lazım bu karta hir bilecek işlemci anakart ram ssd kasa monitör önerebilir misiniz (Bütçem 8000TL kartım Yok onuda satın Alicam bu para ile) şimdiden çok teşekkürler 🥰
Top Bottom