Arama sonuçları: *

1. Mustafa_

15k ya yayın ve oyun sistemi

her şey dahil sadece mouse olmasın tavsiye verebilirmisiniz bir arkadaş yardim istedi
  2. Mustafa_

Da-3 sistemi elinde olanlar bi bakabilirmi

Az önce konu açtım çözmeye çalışıyoruz ama bulamadık bu ekran kartının güç kablosunu nereden geçirdiniz bi foto atabilirmisiniz
  3. Mustafa_

Da-3 geldii ! Kasa Boyutu Küçükmüş

Şimdi geldi kargo ama bir şey gördüm şaşırdım .d Bu kasa bu kadar küçükmuymus aga videoda daha büyük gözüküyordu 😅 Cidden bu normal boyutsa çok şaşırdım ilk pc olunca gözümde çok büyütmüşüm 🤣
  4. Mustafa_

Sonunda, Alırım bi H.o 😁

Yıllar süren bekleyiş ardından ilk oyun pc mi aldım hayırlısıyla.Monster aryond 1ms 240 hz monitor ve donanım arşivi yeni sistemi 3500x ile aldım uzun süre kullanmayida düşünüyorum umarım pişman olmam .Rabbim olmayanlarada nasip etsin inşallah.
  5. Mustafa_

Tavsiyeleriniz falan derken böyle bi pc topladım

Tavsiyeler ve araştırmalarım sonucu böyle bir pc topladım sizce iyi mi? fiyatı nasıl iyi bir f/p pc olmuşmu?
  6. Mustafa_

F/P KASA MONİTÖR TAVSİYESİ

Birkaç aydır güzel bir f/p pc toplamak için arastirmalar yapıyorum ve değerlendirmeler yapıyorum fakat bazi post yorumlarında falan 5k ya rtx 2060 lı pc topluyorum diyenlere rastladım acaba bir yerde hatamı yapiyorum derken sizlere sormak aklıma geldi f/p güzel pc tavsiyelerinizi bekliyorum...
Top Bottom