Arama sonuçları: *

1. E

14K YA KADAR EN İYİ SİSTEM

beyler ne önerirsiniz bir de yakın zamanda youtuberlardan pc toplayacak olan var mı yardımcı olursanız çok sevinirim
  2. E

bilgisayarımı sarsınca kapanıyor

beyler az önce bacagım kasaya çarptı kapandı sonra üsütne telefon koydum kapandı çok garip ney yapmam lazım
  3. E

7.2k ya sistem nasıl olmuş

arkadaşım toplamış bu pcyi nasıl fp olarak
  4. E

game garaj indirim geliyormuş

game garajda ki sistemlere bakan arkadaşlara duyrulur
  5. E

bu pcden daha iyisi var mı şuanlık

https://www.teknobiyotik.com/bilgisayar/oyuncu-bilgisayari/ekran-kartli-oyuncu-bilgisayari/amd-ryzen-3-3100-3-6ghz-gtx1650-super-4gb-8gb-ram-240gb-ssd-oyuncu-bilgisayari.html beyler bütçe max 4300 b450m s2h a yükselticem psu yu neye yükseltmem en iyi olur ve piyasada şuan bundan iyi fp sistem...
  6. E

max 4300 tl ye haızr sistem

ne önerirsiniz beyler
  7. E

aquarius 5an görüntü gelmiyor

beyler dün her şey normaldi bugün pcye görüntü gelmiyor ve mouse nin ışığı yanmıyor açmama rağmen sıkıntı nerdedir
  8. E

max 4300 TL ye pc

Selam beyler arkadaşım pc toplucak max 4300 TL bütçesi bu fiyata ne önerirsiniz
  9. E

Aquarius 5an aniden kapanıyor

beyler oyun oynarken vs hiç kapanmadı hep google da bişi arıyorum tam ararken kapanıyo resliyo kendini neden olur bu ya
  10. E

hazır olarak daha iyisi var mıdır?

beyler 4150 tl ye imzamdaki sistemden daha iyi alınır mı hazır olark
  11. E

Game Garaj Aquarius 5an kapanıp açılma problemi

beyler sistemim imzamda bulunuyor. 3 4 günde bir klavyede yazdıklarımı geç algılamaya başlıyor ondan 15 20 saniye sonra bilgisayar kendini resliyor bu neden olur? Fanlar kapanmıyor sistem çalışmaya devam ediyor kapanıp açıldığında ve 2 3 kere başıma geldi hepsi google da gezerken oldu oyun...
  12. E

pc kapandı

beyler forumda geziyordum yenile butonuna tıkladım ondan sonra pc res attı neden olur bu?
  13. E

sistemi stress testine soktum sonucu

beyler ekran kartı 74 ortalamayla,işlemci 63 64 ortalma sıcaklıktaydı iyi mi?
  14. E

adam görünce ping yükseliyo

bu neden olur beyler
  15. E

fps i arttırmak bi işe yarar mı

beyler 300 fps alıyorum cs go da daha iyi bi oynayış sağlar mı yoksa 100 e sabitliyim monitör 75 hz
  16. E

cs go kaç fps olmalı

beyler 1660s + ryzen 5 1600 en yüksek ayarlarda kaç fps almalıyım
  17. E

aquarius 5an özelleştirdim elime ulaştı

beyler 1660s+ryzen 5 1600af+120gb ssd+8gb+logitech g 102 mouse 4.3k ya denk geldi iyi mi sizce :D
  18. E

pc nin sıcaklığına nerden bakabilirim

bir de beyler oyun indirmek için bırakıcam gece bi moda falan almama gerek var mı yoksa gereksiz herşeyi kapatıp mı yapim
  19. E

yeni pc yi aldım ne zaman stress testine sokayım ve nerden yükleniyı

beyler yeni pc aldım şimdi steam falan kurdum oyun yüklüyom stress testine ne zaman sokmak gerekiyo
Geri