Arama sonuçları: *

1. R

10k bütçe ile alınabilecek piyasadaki en iyi sistem

arkadaşlar 10k bütçemiz var piyasadaki en iyi sistemi nerden alabiliriz şu anda bayadır araştırma yapmıyorum pek bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim
  2. R

sadece vatandan toplama pc önerirminiz

arkadaşım benden toplama pc istedi vatandan sadece adam akkılı bir şey toplayamadım psu c4 olmayan ısınma sorunu olmayan fp sistem toplayabilirmisiniz bütçe (4000-5500) vatana gidebiliyor internet üzerinden de alamıyor
  3. R

aldığım sistemde fps drop var.

arkadaşlar yeni sistem aldım ama fps drop ve coil whine sorunu vqar coil whine pek takmıyyorum ama fps drop çileden çıkarıyor arıza mı var nerewde tam anlamış değilim yardımcı olursanız çok sevinirim sadece fortnite ta oluyor 3 tane oyunda denedim daha fortnite valorant bide lol özelliklerim...
  4. R

aldığım sistemde fps drop var

arkadaşlar yeni sistem aldım ama fps drop ve coil whine sorunu vqar coil whine pek takmıyyorum ama fps drop çileden çıkarıyor arıza mı var nerewde tam anlamış değilim yardımcı olursanız çok sevinirim sadece fortnite ta oluyor 3 tane oyunda denedim daha fortnite valorant bide lol özelliklerim...
  5. R

aldığım sistemde fps drop var

6. R

EASTERGAMERS sistem alınır mı

sistem almak istiyorum başka sistem onerisi yapmazsanız sevinirim sistem iyi mi? nasıl konfugre etnmeliyim ne dersiniz 2060 advanced iyi mi? https://www.itopya.com/eastergamers-asus-rog-strix-rtx-2060-advanced-edition-6gb-amd-ryzen-5-3600-16gb-ddr4-500gb-nvme-m2-ssd-geforce-rtx-raytracing-pc/
  7. R

itopyanın easterrgamers sistemi hakkında ne dusunuyorsunuz alınır mı

merhaba arkadaşlar yeni sistem almak istiyorum fakat problem yasamak ta istemiyorum sizce size attıgım sıstemde bir sıkıntı problem çıkarmı ısınma coil whine vs sıkıntı çıksın da istemiyorum açıkçası aranızda itopyadan sistem alan varmı nasıllar memlun kalırmıyım ne dersiniz
  8. R

unlost x alınır mı

sistem almak istiyorum fakat 2 adet tercihim var 1. si fsp nin 600w bronze guc kaynagı ve msi ın anakartı ile 7200 tl inventus 2. ise msi gaming ekran kartı ile msi b450 m a pro max anakartı ssd siz bende ssd var corsairin gucx kaynagı ile corsairin kasası 7100 tl qp hangisi sizce daha iyi
  9. R

r5 2600x - rtx 2060 mı yoksa r5 3600 gtx 1660 ti mı

arkadaşlar sistem almak istiyorum fakat işlemcinin yeterli bir düzeyde olmasını ıstıyorum ekran kartı da iyi olsun fakat butce yeterli olmuyoor r5 2600x - rtx 2060 mı yoksa r5 3600 gtx 1660 ti mı karar verebilmiş değilim 2600x guclu bir işlemcimi pek anlayamadım bazı testlere bakıyorum işlemci...
  10. R

3600 + 1660Ti bilgisayar alınır mı

arkadaşlar yeni toplama bilgisatayar almak istyiyorum ama kaliteli parçalardan da oluşsun istiyorum sorun yaşamamak için tavsiyelerinizi yine de alırım rtx 2060 veya 1660 ti da olur butçem 6500 7400 arası
Top Bottom