Arama sonuçları: *

1. Yasinn

GameGaraj Pc Tavsiye

Arkadaşlar indirim kuponu ile 3871 tl tutuyor, bir arkadaşıma alacağız. 3871 Tl'ye alınır mı?, anakart çok sıkıntı yaratırmı ?
  2. Yasinn

R6 Oyununda aşırı ısınma

Arkadaşlar Rainbow Six Siege oyununda hiç bir oyunda olmayan cpu ısınması oluyor, diğer oyunlarda işlemci 68 derecelere gelmezken rainbowda 76 dereceye ulaşıyor. Bunu nasıl önleyebilirim ?
  3. Yasinn

GameGaraj Parçalar uyumlu mu? ?

Arkadaşlar parçalar uyumlumudur ? Bir tanıdık uyumsuzluk yapabilir dedide içime şüphe düştü.
  4. Yasinn

5500XT Gaming X sisteme 5900 TL

Arkadaşlar bu sistem 4 gün önce 5500 TL idi.Ancak son dolar dalgalanmasında fiyatı 400 TL arttı.İnno3d Galax Gigabyte gibi markaların soğutma performansı vs güvenemiyorum.Bu sistem alınır mı bu şekilde.Beni 5 yıl idare etse yeter.Ram 16 GB PDF de çıkmamış.Baktığım yerlerin çoğunda gamegaraj vs...
  5. Yasinn

Bu fiyatı hakediyor mu ?

Arkadaşlar Da2 alacaktım kasası falan değişmiş bütçemde azalınca yalan oldu.Bu sistem bu fiyatı hakediyor mu acaba ?. Lütfen başka ekran kartı veya parça önermeyin sadece bu fiyatı hakediyor mu ?
  6. Yasinn

Rx5600XT li sistem önerir misiniz?

Arkadaşlar bir çok siteye baktım birinde SSD diğerinde kasa ve psu kötü.Hangi bilgisayara bakacağımı şaşırdım.En fazla 5750 TL olavak şekilde bir sistem önerir misiniz? (gamegaraj,incehesap, teknobiyotik) Diğer sitelere sıcak bakamıyorum.
  7. Yasinn

KDV İndirimi

Arkadaşlar şu sıralar söylenti dolaşıyor KDV indirimi falan olacak diye sizin bir bilginiz varmıdır.Çünkü 11 yıldır kdv indirimi yapmıyor devlet.
  8. Yasinn

İncehesap PC Hocası sistem özelleştirme

Arkadaşlar sistemi biraz özelleştirdimde, sistem iyi midir? ? işlemciyi bir tık düşürüp 2600 yapsam gene yanı performansı alabilirmiyim ?
  9. Yasinn

İtopya-Teknoqueen Sistem Özelleştirmesi

Arkadaşlar forumda gördüğüm kadarıyla psu hakkında uyarılar olduğu için kasayı değiştirdim, bu psu ve kasa soğutması hakkında fikriniz varmıdır.SSD'ide Adata yaptım diğerleri bütçemi aşıyor.Bu kasa nasıldır, kaç yıl götürür.
  10. Yasinn

5800 TL'ye kadar sistem tavsiyesi

Arkadaşlar bu toplama sistem fiyatına değermi ve ekran kartı ve kasanın soğutması iyimdidir ?
Top Bottom