Arama sonuçları: *

1. Muammer Beytekin

Babam için bilgisayar toplama önerisi

Arkadaşlar babam oyunda oynayan bir insan ama en ağır PES 2020 falan oynayan bir insan diğer türlü haber falan okuyor yani çok ağır şeyler yapmıyor. 75 Hz bir monitör var evde elde kalan 3500 ila 4000 lira arası önerilerinizi bekliyorum. Kasa RGB olmasın mümkünse mesh olsun ayrıca RGB parça...
  2. Muammer Beytekin

Bu sistemin değişmesi gereken parçası var mı?

İyi günler arkadaşlar alacağım sistem şu şekilde İşlemci: R5 3600 Anakart: Gigabyte B450M S2H Ram: Adata XPG Spectrix D41 RGB 2X8 Ram 3000 Mhz Ekran kartı: XFX 5700 DD ULTRA Kasa: Dark Guardian Pro Psu: Sharkoon SHP650 V2 80+ İşlemci soğutucu: Reeven Hans HDD: Seagate 1 TB Barracuda SSD...
  3. Muammer Beytekin

Bu bilgisayar nasıl?

Arkadaşlar 7000 Lira bütçem var. Esneme ile 7250 Olabilir biliyorum yeni sistemi bekleyeceğim zaten fakat oldu ki bir durumda alamadım. BU sistem nasıl? Var mı bir eksiği eklemem gereken. 2 ay sonra 480 GB daha SSD alacağım. Alternatif alabileceğim Corsair Spec Delta 550W kasa var 200 Lira daha...
  4. Muammer Beytekin

7000 TL civarı ve altı sistem önerisi?

Arkadaşlar iyi forumlar bütçen 7000 TL en fazla 250 lira esnetebilirim en düşük 2060 veya 5600 XT kartına sahip sistem önerilerinizi bekliyorum parça parça olur bir siteden olur. Fark etmez, sadece İtopya ve İncehesap'tan olmasın yeter. Önerileriniz için şimdiden çok teşekkür ediyorum.
  5. Muammer Beytekin

7000 TL ve Altı bilgisayar tavsiyesi

Arkadaşlar iyi forumlar bütçen 7000 TL en fazla 250 lira esnetebilirim en düşük 2060 veya 5600 XT kartına sahip sistem önerilerinizi bekliyorum parça parça olur bir siteden olur. Fark etmez, sadece İtopya ve İncehesap'tan olmasın yeter. Önerileriniz için şimdiden çok teşekkür ediyorum.
  6. Muammer Beytekin

7000 TL - Yarın akşam sistem alacağım, hazır sistem önerebilir misiniz?

İyi forumlar arkadaşlar son dakika konusu gibi oldu yarın akşam bir bilgisayar alacağım fakat, son bir almadan önce sizin de önerilerinizi alayım dedim. Teknobiyotik, Gamegaraj, Sinerji, QP üzerinden sistem önerilerinizi bekliyorum. İtopya ve İncehesap'dan sistem almayı düşünmüyorum bile. en...
  7. Muammer Beytekin

Vatan bilgisayar açılınca indirim olur mu?

İyi forumlar arkadaşlar bildiğiniz üzere Vatan 1 Haziran'da açılıyor ve ben kendi kanımca konuşayım bu ara online alışveriş tamamen kumar 24 gün kargo beklemek istemiyorum açıkçası, ki kargo sonrası ürünün hatalı çıkması durumu ayrı sıkıntı bu süreçte o yüzden test edip alacağım. Fakat en...
  8. Muammer Beytekin

En iyi bilgisayar toplama sitesi hangisidir?

Arkadaşlar çok sık konu açıyorum fakat kafam çok karışık o yüzden açıyorum baktığım siteleri söyleyeyim; Vatan, İtopya, İncehesap, sinerji, inventus, qp, Teknobiyotik hepsi hakkında şikayetler gayet bol bu normal, herkesi memnun edemezler fakat özellikle Vatan, İtopya, İncehesap sitelerinde...
  9. Muammer Beytekin

İtopya'dan şu an bilgisayar alınır mı?

İyi forumlar arkadaşlar soru basit aslında şu an bilgisayar alınır mı? Bakınca soru gayet kolay ama korkum duyduğum kötü yorumlar gerçekten hakkında çok fazla kötü yorum var azımsanacak gibi değil gerek kargo gerek müşteri hizmetleri olarak. Ben kendim fare alışverişi yaptım 10 günde geldi...
  10. Muammer Beytekin

İncehesaptan bilgisayar alınır mı?

İyi forumlar. Soru basit aslında merak ettiğim şu anda sistem alınır mı kendi topladığım bir sistemi almayı düşünüyorum müşteri hizmetleri falan iyi olduğu için ama sadece Donanım arşivi yorumlarında dahi 15 günü geçen kargolama süreleri gördüm. Diğer şikayet sitelerinde 20 günü bulanlar var...
  11. Muammer Beytekin

İtopya Windows 10 deneme sürümü kuruyor mu?

Arkadaşlar Teknoking 2 sistemi satın aldım fakat İtopya Windows 10 deneme sürümü kuruyor mu bilmiyorum. Kendim de kuramam daha önce hiç kurmadım açıkçası korkuyorum. Bu RAM hızını ayarlama falan tam bilmiyorum Windows 10 kurmuyorlarsa bile BIOS update yapıyor mu? Gerçekten benim için önemli...
  12. Muammer Beytekin

Thermaltake J25 Alınır mı?

Arkadaşalar sorum bu V200 ile arasında kaldım J25 biraz daha iyi duruyor. Hazır sistem olduğu için sadece bu seçenekler var bir de J24 Fiyat farkı oluşturuyor baya J24 200 Lira falan. J24 alırsam bütçemi zorlamam gerekiyor ama bir yanımda bunu istiyor almışken 200 fazla olsun başımı ağrıtmasın...
  13. Muammer Beytekin

El Capitan alınır mı ?

İyi forumlar arkadaşlar cevap belli tabi ki alınır ama anakart beni teredütte düşürdü, daha önce biliyorum r5 1600 OC edildi bu anakartta fakat VRM olmaması beni çok arada bıraktı. Anakartı yükseltmeye kalkınca 400 lira ekstra oluyor f/p özelliği çok büyük anlamda bitiyor diğer sıkıntı ise bu...
Top Bottom