Arama sonuçları: *

1. Donatus

son kararım doğru mu

6500 tl olan kasa bütçemi 300 tl aştım ama söyle bir sistem buldum daha önce yazan arkadaşlar sağolsun kararı kesinleştirmek için yazıyorum...
  2. Donatus

bu fiyata bundan iyisi var mı

https://www.itopya.com/da-sistem-2-amd-ryzen-5-3600-asus-tuf-3-rx-5600-xt-oc-evo-6gb-16gb-ddr4-500gb-nvme-ssd-gaming-bilgisayar/ donanım arşivi nin sistemi galiba videoda attığından çok farklı cihazlar var bu sistem en iyisi mi bir de b450mdragon ile 3200mhz ramlar uyumlu mu ben pek anlayamadım...
  3. Donatus

bilgisayar toplayacağım acemiyim yardım

merhabalar ben bilgisayar toplayacağım ama acemiyim bana yardım ederseniz mutlu olurum kasa için her şey dahil 6500 bundan 1 kuruş yukarısı olmaz olamaz para yok ryzen 5 3600 lı ve 5600 xt bir bilgisayar arıyorum genel performans olarak hem oyun oynasın hem de render vb eğer işim olursa...
  4. Donatus

bu sistem nasıl

arkadaşlar merhaba ben geçenlerde sizi rahatsız etmiştim ne yapayım ne edeyim diye sağolun ki çok yardımı dokundu bu forumun simdi ben bir sistem yaptım onu size sormak istiyorum her şey dahil 6500 olacak gibi duruyor unuttuğum bir şey olursa söylerseniz çok mutlu olurum monitör MSI Optix...
  5. Donatus

bilgisayar almak istiyorum yardım ederseniz sevinirim pek bilgim yok

arkadaşlar merhaba ben bir masaüstü bilgisayar alacağım bilgisayar aram pek iyi değil o yüzden size sormak istedim ben şimdi arkadaşımın bilgisayarını yazayım en yüksek her şey dahil param 6000 tl (kulaklık ve mouse hariç allaha şükür onlar var) hyperx predator 8 gb 3000mhz (bir 8 lik daha mı...
Top Bottom