Arama sonuçları: *

1. MR EE

Ofis Bilgisayarı Tavsiyesi

Selamlar. Düşük bütçede ofis için kullanılacak bilgisayar arayışındayım. MS Office ve muhasebe programları kullanılacak. Bu kadar düşük bütçelerde bilgisayar hiç bakmadığımdan fikir sahibi değilim. Tavsiyeniz ne olur? Teşekkürler.
  2. MR EE

Çözüldü✓ Mantis-1660S Bilgisayar Nasıldır? (5000-5500 TL Bütçe İle)

Selamlar. Küçük kuzenim bir bilgisayar almak istediği için yardım istedi. Bütçesi 5000-5500 TL civarı. Ben piyasadan baya koptum. Bilgisayar araştırırken şöyle bir sistem çarptı gözüme. Ekran kartı Phoneix model olsa da 1660S olması cezbetti. Daha iyisi alınabilir mi? Siz ne tavsiye edersiniz...
  3. MR EE

Sonunda Yeni Bilgisayarımı Sipariş Ettim, Teşekkürler.

Gecikmeli de olsa yeni iş-render-oyun bilgisayarımı sipariş edebildim. Elime geçtikten sonra tecrübelerimi de paylaşabilirim. Buradan bu süreçte bana yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum. Bildiğimizi düşünsek de bazı şeyleri gözden kaçırabiliyoruz. Sorup öğrenmekte, istişare etmekte her...
  4. MR EE

Gamegaraj Hakkında Bir Eleştiride Bulunacağım

Gamegaraj bu forumda oldukça popüler bir bilgisayar satıcısı. Bizi Asus, MSI, Gigabyte üçlüsü dışında başka markalarda da tanıştırdı. Bazılarını bilenler biliyordu ama piyasada yoklardı. F/P olarak gerçekten iyi gözüküyor. Fakat bazı gözüme çarpan durumlar var. - Özelleştirme bölümünde çok...
  5. MR EE

3700X ve 2070S Sistem Toplama

Tekrardan merhaba, Alışveriş öncesi son tavsiyenizi almak istiyorum. Bazı değişiklikler yaptım ve yorumlarınızı rica edeceğim. Hem render hem de oyun amaçlı kullanacağım. O sebeple işlemciyi biraz yüksek tuttum. Özellikle PSU, SSD ve Ram kanadında yorumlarınız çok kıymetli. Teknobiyotik...
  6. MR EE

Teknobiyotik 11.800 TL Sistem Toplama

Merhabalar, Teknobiyotik'te satılan X1.5 sistemi baya bi özelleştirip kendimce bir sistem ortaya çıkardım. Oyun oynamanın yanı sıra grafik tasarım render gibi işlerde de kullanacağım. Düşüncelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. İşlemci: AMD Ryzen™ 7 3700X Anakart: Asrock X570 Phantom...
  7. MR EE

İş, Render ve Oyun Bilgisayarı Topluyorum

Hazır Vatan Bilgisayarda çok sağlam bir indirim varken bir sistem toplayayım dedim. Şöyle bir liste oluşturdum. Yorumlarınızı bekliyorum. Sevgiler saygılar. Edit: 1080P 27 inç bir monitör kullanıyorum ve kullanmaya devam edeceğim. İlerleyen zamanlarda yükseltmeye niyetim yok. Ekran kartını...
Top Bottom