Arama sonuçları: *

1. Xeaph

Sizce Sistemim Ne Kadar Eder?

Dostlar sizlerden tabii ki de ayrıntılı bir fiyat analizi beklemiyorum. Fakat ortalama bir fiyat verdim sistemime ve görüşlerinizi almak istiyorum. Sizce kurtarır fiyat mı? Farklı bir öneriniz var mıdır? Teşekkür ederim şimdiden. Anakart: Gigabyte B550M-DS3H Ekran Kartı: Asus RTX 4060 TI...
  2. Xeaph

Çizim Programları İçin Pc Önerisi Alıyorum

Merhabalar dostlar, autocad gibi çizim programlarının kullanılacağı, ofis işlemlerinin halledileceği toplama pc arıyorum. Hazır sistem varsa mutlu oluyorum, parça parça toplamaya zamanım yok. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
  3. Xeaph

Render vs için hazır sistem tavsiyesi

Dostlar öncelikle herkese iyi akşamlar. Bir arkadaşıma sistem topluyoruz. Bayram öncesi asgari ücret zammından etkilenmeden sistemi almayı düşünüyoruz. Sistemin asıl amacı mimar arkadaşımın çizim işlemlerini yapabileceği ve render vs gibi sistem zorlayan şeyleri rahatlıkla yapabilmektir. Bütçe...
  4. Xeaph

Sistemimde neleri değiştirmeliyim?

Dostlar sistemime 3060 takmayı düşünüyorum. Sizce neleri güncellersem tam performans alabilirim? AMD Ryzen 5 3600 İşlemci Corsair 16GB Dual Kit (2x8GB) 3000Mhz Ram MSI B450M-A PRO MAX 4133Mhz Anakart Toshiba OCZ 500GB RC500 NVMe M.2 SSD SHARKOON SHP650 V2 650W 80+ 120mm Fanlı PSU
  5. Xeaph

Bu bütçeyle hangi parçaları alabilirim?

Arkadaşlar sistemimde değiştirmek istediğim ve eklemek istediğim parçalar var. Anakartı daha iyi bir modele yükseltmek istiyorum. Ekran kartı almam gerek. 1 TB HDD'ye ihtiyacım var. Param kalırsa veya biraz daha eklemek şartıyla monitör almam lazım. Önerileriniz nelerdir? Teşekkürler şimdiden...
  6. Xeaph

Hangi ekran kartını almalıyım?

Arkadaşlar elimdeki bu sisteme hangi ekran kartını taksam yeterli olur sizce? Çok yüksek performans beklemiyorum. Önerilerinizi söylerseniz sevinirim.
  7. Xeaph

AMD FX X6 6100+MSI R7 370 GAMING 4G ne kadar eder?

AMD FX X6 6100 MSI R7 370 GAMING 4G MSI 880GMS-E35 2x 8GB 1600MHz (marka model bilmiyorum) 120 gb ssd + 500 gb hdd (marka model bilmiyorum) Cooler Master 500W (model bilmiyorum) Bir arkadaşım almayı düşünüyor. İkinci el alacağız, bu sistemin hakkı nedir? Teşekkür ederim.
  8. Xeaph

Ryzen 3 2200G+ RX 570 ARMOR 4G 2.el 3000 TL'ye alınır mı?

AMD Ryzen 3 2200G MSI RADEON RX 570 ARMOR 4G OC CORSAIR 8GB (1x8GB) Vengeance MSI A320M-A PRO Arkadaşlar bu sistemi 2. el 3000TL den almayı düşünüyorum. Önerir misiniz?
  9. Xeaph

G4600 + GTX 1050 Ti sistem 2500 ₺ fiyatına göre iyi mi?

Bu sisteme monitör hariç 2500 TL istiyor. Sizce değer mi fiyatına? Teşekkür ederim.
  10. Xeaph

Düşük sistem toplama

Arkadaşlar benim bir dostumun küçük kardeşi 1k kadar para toplamış. LoL Valorant tarzı oyunlar oynamak istiyorum abi dedi. Bana önereceğiniz sistem parçaları veya hazır sistem var mı? Minimum düzeyde de olsa oynatması yeterli bizim için. Bütçe 2k ya kadar çıkabilir. Biliyorum bu ekonomide bu...
  11. Xeaph

En Pahalı, Sağlam Sistem Önerisi

Arkadaşlar hoca ödev verdi. En sağlam sistemi kurun dedi. Bana en sağlam sistem dize misiniz? Ürünlerin modelleri yeterli, marka link gerekmiyor. Teşekkürler.
  12. Xeaph

Uygun Fiyatlı Sistem Tavsiyesi Alıyorum

Arkadaşlar bir tanıdığıma bilgisayar toplayacağız. Oynayacağı oyunlar LoL, Valorant tarzı oyunlar olacak. İyi bir sistem gerektirecek oyunlar değil açıkcası. Amd olur İntel olur uygun fiyatlı bir şeyler varsa önerilerinizi almak isterim. Bütçe max 3000. Teşekkürler.
  13. Xeaph

Yeni Sisteme Yüklenme

Yeni sistemim dün geldi. Kurulumunu felan yaptım. Şimdi oyun indirmesi başlattım monitörü kapatıp o halde indirmeye bıraktım. Bir zamandan sonra pc ye zarar verir mi bu uzun süre çalışması? Belli bir saatten sonra kapatıp bir kaç saat dinlendirip çalıştırmalı mıyım? Görüşlerinizi bekliyorum.
  14. Xeaph

Yeni pc yi açamadım

Arkadaşlar yeni sistemim geldi. Msi bios sisteminden ayarlamalarını tam yapamadım. Pc açılırken bu hatayı alıyorum. reboot and select proper boot device
  15. Xeaph

Yeni Sistem Nasıl Olur?

Arkadaşlar ben yakın tarihte Teknoking-2 aldım. Abdullah abi haftaya sistem geliyor dedi. Şimdi teknoking-2 yi iptal mi etsem diyorum. Şimdi gelecek sistem ondan daha düşük bütçeli bir sistem olursa da iptal ettiğimle kalacam. Akıl verir misiniz ne yapmalıyım?
  16. Xeaph

Hazır sistemde hediye gelir mi?

Arkadaşlar ben 26 Mayıs Cuma günü Teknoking-2 sisteminin siparişini verdim. Sistemdeki ekran kartı msı rx 5700. Normalde bu ekran kartını parça olarak 30 Mayıs'dan önce aldığınızda 2 oyun hediyesi veriyor. Ben hazır sistem içerisinde almış olduğum için bana 2 oyun hediyesini verirler mi? Daha...
  17. Xeaph

Yeni Aldığım Sistemi Yorumlar Mısınız?

Sonunda yeni bir bilgisayara alabildim kendime. Yorumlamanızı istiyorum. İnşallah sizlerde beğenirsiniz. Teşekkürler, iyi forumlar :)
  18. Xeaph

Sistemin son hali bu yorumunuz nedir?

Sistemin son hali bu arkadaşlar. Yorumlar mısınız? Akşama siparişi verecem önerilerinizi almak için konuyu açtım. Teşekkürler. 1590679868 Ayrıca power da değişiklik yapmalı mıyım yoksa böyle kalsın mı?
  19. Xeaph

Teknokıng-2 Alınır mı?

Evet arkadaşlar Teknoking-2 almaya karar verdim. Sizce mantıklı bir karar mı? Önerileriniz var mıdır, değiştirmem gereken parça var mıdır? Teşekkürler. 1590588782 Bu arada sistem bu bilmeyenler için...
  20. Xeaph

Sistem Önerileri Bekliyorum

Abdullah Abi ters köşe yaptı. Şimdi başka sistemlere bakma zamanı. 5-6 k arası sistem önerilerinizi bekliyorum canlar. Teşekkür ederim şimdiden.
Top Bottom