Arama sonuçları: *

1. Yukihira

Çözüldü✓ Bugün kasayı alacağım yardım eder misiniz ?

Merhabalar bugün sonunda elime para ulaştı ve kasa parçalarını sipariş edeceğim. Anakart : MSI MAG B650 Tomahawk WIFI Ram: Corsair Vengeance RGB 32 GB (2X16) 6000 MHz CL36 CMH32GX5M2E6000Z36 DDR5 Ram SSD: Samsung 990 PRO 1TB 7450MB-6900MB/Sn PCIe 4.0 x4 NVME 2.0 M.2 SSD 5 YIL Samsung...
  2. Yukihira

bu sisteme kasa ve soğutucu önerir misiniz ?

Merhabalar Bu sisteme uygun kasa ve soğutucu önerebilir misiniz ? Bütçem 11Bin TL Değişmesi gereken parçalar olduğunu düşünüyorsanız fikirlerinizi paylaşırsanız memnun olurum . 2 hafta içinde almayı planlıyorum. İşlemci . == RYZEN 7 7800X3D Ekran Kartı == ASUS RTX 4070S...
  3. Yukihira

60,000 TL bütçem var pc toplayacağım yardım eder misiniz ?

Merhabalar üniversiteden mezun olduğum için yeni bir pc toplamaya karar verdim. Solid works, ansys, c++ gibi programları kullanacağım. Arada sırada da oyun oynarım. Uzun süredir hiç piyasayı takip etmediğimden pek bir şey bilmiyorum. Yardım edebilirseniz çok memnun olurum. Bütçem 60 bin tl...
  4. Yukihira

Hangi laptop sizce ?

https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v20-2/ Hafizasini 512 yapip alabilirim(stok sıkıntısı var) ya da...
  5. Yukihira

Sistemde bir eksik veya uyumsuzluk var mı şuan sipariş ediyorum

Şuan sipariş edeceğim kontrol ederseniz sevinirim. ANAKART : MSI Mag B550 Tomahawk İŞLEMCİ : Ryzen 7 3700x EKRAN KARTI: MSI RTX 2070super gaming x trio SSD : XPG SX8200 Pro 512 GB RAM: G.Skills ripjaws V (2x8GB) 3200mhz cl 16 HDD : Seagate barracuda 1TB PSU : High power 750W KASA: Aerocool...
  6. Yukihira

PC Toplama 13k butceyle

Arkadaşlar bütçem 13K (sadece kasa) dolarin artmasiyla her sey degisip duruyor. Bana guzel bir pc toplar misiniz ? AMD islemc tercihim . Oyun 2.planda Butcem tam olarak bu kadar. 3070 cikmasini bekleyemeyegim ihtiyacim var. 3070 bekle yazmayin lutfen.
  7. Yukihira

PC parcaları uyumlu mu ?

Arkadaşımla beraber kendisine pc topladık. Parçalarin uyumunda sorun yoksa yarın sipariş edecekmiş. Değişmesi gerekenler varsa belirtirseniz memnun oluruz. Not: 30xx serisini beklemeyecekmis. EKRAN KARTI: MSI GeForce RTX2070Super Gaming X Trio 8GB 256Bit GDDR6 (DX12)PCI-E 3.0x16 ISLEMCI...
  8. Yukihira

7K ya pc toplama(ekran karti haric)

7000 TL ye EKRAN KARTI HARIC sistem toplayabilir misiniz? (30xx serisinden alacagim ekran kartini) Amac:Universitede muhendislik derslerimde kullanacagim.Oyunda oynayacagim. Masaustu degil laptop al diyenlere; laptop da aldim :)
  9. Yukihira

Sizce bu sistem nasıl değişmesi gerekenler var mı ?

Badem tarlamız vardı dedemden kalma onları toplattırdık ordan gelen paranın bir kısmıyla bu sistemi alacağım sizce nasıl olmuş bir eksiği var mı ? Önerileriniz ve düşünceleriniz için şimdiden teşekkür ederim . ISLEMCI - AMD Ryzen 7 3700X 3,6GHz 36MB Cache Soket AM4 İşlemci EKRAN KARTI - MSI...
  10. Yukihira

Abime PC toplamaya yardim

Abim kasa toplayacakmis. Oyun oynayacagi tuttu sanirsam :)) Elinde PSU (corsair rm750) var. Butce : 6500 TL (ekran karti olarak RTX3000 serisinden alacagi icin dahil etmeyin) Yardim eden herkese simdiden tesekkur ederim.
  11. Yukihira

Ekran Karti ve Ram onerisi

Bu sisteme Ram ve Ekran karti onerir misiniz ? Anakart : MSI Mag B550 tomahawk AM4 DDR4 ATX Islemci : Amd ryzen 7 3700x 3.6ghz 36 MB cache soket AM4 SSD: Samsung 970 evo plus 500GB NVME PCIe M2 Kasa: Aerocool Airhawk Duo PSU: Corsair rm750 80+ gold Butce:6800 TL Bide termal macun olarak...
Geri