Arama sonuçları: *

1. Karizlovem

Ses göstergesi takıldı

Merhabalar, hayırlı günler. Ses göstergesi takılı kaldı ve gitmiyor. Explorer'i siliyorum gidiyor lakin bu sefer masaüstüm siliniyor. Fotoğrafta en alttaki gibi oluyor Explorer sildiğim zaman. Yeniden başlatıyorum yine aynı sülük gibi yapıştı.
  2. Karizlovem

8.000 TL'ye kadar monitörlü bilgisayar önerisi

Merhabalar, Dolap, Facebook, letgo gibi yerlerden baktım ama kafa karışıklığı ve uymayanlar oldu, B450'li ve R5 2600'lı 144 Hz sistem arıyorum ama pek bulabildiğim söylenemez açıkçası, satan veya vs. olan varsa almak istiyorum. Öneriniz ve tavsiyelere açığım.
  3. Karizlovem

İ5-10400F'li sistem alınır mı?

Merhabalar, şimdi kuzenim bir sistem alacak ve bana bir sistem attı. Kendisini çok severim 7.000 TL bütçem var dedi ama bu sistemi yolladı bana, sistem 7.500 yazmış ama benim hoşuma gitti açıkçası sistem lakin PSU pek hoşuma gitmedi onun haricinde uygun buldum. Sizin düşünceniz nedir? Kendisi...
  4. Karizlovem

R5 2600 sistem alınır mı?

Merhabalar, biliyorsunuz fiyatlar çok uçtu. Kuzenim bir bilgisayar almak istiyor ona bilgisayar bakıyoruz, bana şu sistemi önerdi alınır mı alınmaz mı? Pek emin değilim. Kendisi oyun oynayacak. PUBG Mobile oynuyoruz ama başka olarak bir de CS:GO falan oynarız. Aslında işlemcisi PSU vs. iyi...
Top Bottom