Arama sonuçları: *

1. Hudzell

Sizce topladığım sistemin fiyatı nasıl ?

Bütçeyi birleştirip alamadığımızdan tek tek almak zorunda kaldık. Sadece ekran kartı 2. el olacak şekilde sistem sıfırdır. (Gerçi ekran kartını bu ay alacağız ama olsun) Şuan İtopya, Gaming gen, İncehesap ve benzeri sitelerde fiyatına göre muadilini bulamadığımdan sizlerin yorumunu da merak...
  2. Hudzell

Sizce bu takas mantıklı mı ?

Dostlar TUF'lu sistem benim, alttaki sisteme 500 fark ile geçeceğim. Sizce ne kadar mantıklı ? @Furkan Karagülle ASUS TUF 3 fanlı RTX 3060 12 GB 192 BIT OC ASUS TUF GT301 ASUS TUF 650W PSU ASUS TUF B450 PLUS GAMING ANAKART RYZEN 5 3600 16 GB HYPERX FURY KINGSTON 3200 MHZ C16 RAM 500 GB SANDISK...
  3. Hudzell

Sizce bu sistem ne kadar eder ?

Sistem aşağıdaki gibidir. Ekran kartı hariç tüm parçalar sıfır ve garantilidir. Ekran kartının tek farkı 2. el ve garantili olması. İ5 10400F TUF 16 GB 3200 MHZ RAM ASUS H510M-K VENTO VG20A Tempered Glass USB 3.0 Mesh RGB ATX Mid Tower Kasa FSP 650W 80Plus PSU 5 YIL GARANTİLİ MSI VENTO 3X RTX...
  4. Hudzell

29K Toplama pc önerisi

Piyasanın son durumu hakkında bilgim yok bu bütçeye 4000 serisi sistem falan geliyor mu ? Fiyatını hak eden bir öneri yaparsanız sevinirim.
  5. Hudzell

19K Monitör dahil Toplama PC öneri

19K'ya 144 hz 1080p monitör dahil pc önerilerinizi bekliyorum. @DerratiX
  6. Hudzell

Monitör dahil sistem önerisi

Dostlar bana 27 inç 1440p monitör dahilinde maks 25k'ya sistem önerisi yapar mısınız ? @DerratiX
  7. Hudzell

Bu bilgisayar nasıl ?

https://www.itopya.com/hector-power_h19973
  8. Hudzell

12K monitör dahil pc önerisi

belki 200 tl bütçeyi aşabilirim fazlası yok. Önerilerinizi bekliyorum. Monitör 144 hz olmak zorunda. @DerratiX
  9. Hudzell

En f/p giriş seviyesi sistem onerisi

Dostlar PUBG valo GTA 5 gibi oyunları kaldıran en fp sistem onerisi istiyorum sizlerden
  10. Hudzell

Bir tanıdığıma mining sisteminin ayarlayacağım, kaç para istemeliyim ?

Öncelikle toplama bir bilgisayar hakkında konuştuğumuzdan bu kategoride açmak istedim. Dostlar yakın zaman içinde bir tanıdığım 3 kartlı yaklaşık 30-40k TL tutacak bir sistem alacak. Bu sistemin kartlarının önerisinden tutun hesapların ve kartların ayarlanması vb. şeyleri ben yapacağım. Sadece...
  11. Hudzell

14k bütçe PC önerisi

Dostlar günümüz piyasasına göre iyi sayılabilecek sistem önerisi bekliyorum. Sadece sistem önerisi istiyorum, şimdi al ya da alma demeyin orası bana kalmış.
  12. Hudzell

16K bütçe ile sistem önerisi

Arkadaşım için sistem bakıyorum, 16K bütçe sınırımız var. Herhangi bir kriter yok monitör içermiyor. Günümüz piyasasında en mümkün seçenekleri gösterebilir misiniz ? 1638470478 Cidden cevap verebilen yok mu ?
  13. Hudzell

RTX 3060 sistem önerisi

dostlar şu anda birçok sitede stok olmadığından dolayı tekrar öneri konusu açma durumunda kaldım çok da pahalı olmayacak şekilde ortalama bir sistem önerebilir misiniz bütçe 13k üstüne 200 300 daha ekleyebilirim
  14. Hudzell

Piyasadaki en ucuz rtx 3060 sistem önerebilir misiniz ?

dostlar varsa stokta olan düzgün diğerlerine göre ucuz rtx 3060 hazır sistem önerebilir misiniz ?
  15. Hudzell

Letgo'da dolandırılıyordum..

Letgo'da ümitsizce sistem ararken birazdan aşağıya linkini bırakacağım ilanı buldum kullanıcıya 1 şubat tarihinde yazdım açıklamasında sözde ihitiyaçtan sattığını indirimi 3 şubata kadar uzattığı yazıyordu hemen konuşmaya başladım kendisi sivasta oturuyormuş ilk inandırıcı geldi sivastan arkadaş...
  16. Hudzell

VOK RTX 3060 sistem psu ne kadar kötü olabilir ?

dostlar vok sistem aklıma yatıyor açıkcası yüzde 90 alacağım güç kaynağı çok büyük sorun yaratır mı beni belli bir süre idare eder mi çok gerekirse ilerde değiştireceğim
  17. Hudzell

Sizce abdullah abinin çıkaracağı 3060 sistem kaç tl olacak ?

dostlar yt de 3060 sistem videoları dolmaya başladı v.o.k da 8k ya sistem yapmış açıkcası onu almayı düşünüyodum ve şimdi de abdullah abi de fiyat performans sistem gelecek diye hikaye atmış elbet fiyatına göre harika bir sistem gelir de bu fiyat sizce 8k yı geçer mi yoksa direkt vok'un sistemi...
  18. Hudzell

Yen bir sistem alındığında ilk hangi testler yapılmalıdır ?

dostlar ikinci el yeni bir sistem alacağım ilk hangi testleri yapmam lazım ? kapsamlı test yapacağım
  19. Hudzell

3500 TL sistem önerebilir misiniz

dostlar sorun başlıkta açıkcası apu sistem istemiyorum ikinci el karışık da olabilir eğer ikinci el ilanı atarsanız istanbul içinde olsun şehirdışına çıkamıyorum ve get yöntemi ile almak istemiyorum mümkünse 16 gb ram olsun SSD bende var depolamaya gerek yok güzel önerilerinizi bekliyorum...
  20. Hudzell

Aquarius 5A alınır mı

dostlar sistemi 1660 ti yapıcam ssd olarak kingston a2000 alacağım fiyatı nasıl ? https://www.gamegaraj.com/urun/aquarius-5a-karne/
Geri