Arama sonuçları: *

1. ALFAomer

Bu sistemi ne kadara satabilirim

MSI MAG FORGE M100A D60 AKRİLİK YAN PANEL kasa MSI PRO H610M-E DDR4 Intel H610 anakart MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK 8GB OC GDDR6 128Bit DLSS 3 Ekran Kartı LEXAR THOR 16GB (2x8GB) DDR4 3200Mhz CL18 1.35V PC Ram INTEL Core i3 14100F 3.5GHz 12MB Önbellek 4 Çekirdek 1700 10nm İşlemci...
  2. ALFAomer

10k toplama bilgisayar vatan

Vatandan topliyacaktim ama biraz ürünlerini pahalıya satıyorlar ürünlerinde sorun çıktığında yardımcı olurlar mi sorun yasarmiyim bilmiyorum ilk defa masaüstü bilgisayar alicagim monitör dahil 10k olucak internetten al diyenlere maalesef başka bir yerden alma şansım yok ailem izin vermiyor
  3. ALFAomer

9,10 bin tl toplama bilgisayar

MSI GTX 1650 süperli sistem olabilir vatan bilgisayar ,medya marktan alabilme şansım var stoklarda şimdilik yok ama stokta olan yerlere göre ortalama fiyat verebilirsiniz şimdiden cevap veren herkese teşekkür Oyun bilgisayarı toplamak istiyorum ama bilgisayar toplamasını bilmiyorum
  4. ALFAomer

toplama bilgisayar 2k,4k da sorun yasamayacak

ben itopyadan alıcam ,itopyadan alıcam ama sorun yasar mıyım biliyorum adanada yasıyorum benım ıstedıgım malzemeler ıtopyada var 2k,4kda sorun yasatmıyacak bır sistem toplamak ıstıyorum ama nasıl toplayacagımı nasıl toplanacagını bılmıyorum kısaca 0 bılgım var benım bıldıgım sadece msi var...
  5. ALFAomer

13.000 TL ye toplama bilgisayar tavsiye VATAN BİLGİSAYAR

benim ailem internetten izin vermiyor, benim bildigim kadarıyla itopyada güzel ben adanada yasadıgım icin alamıyorum alsam sorun yasarmıyım mesale bir yerınde sorun cıksa nasıl itopyaya gonderılecegını bılmıyorum. nasıl kasa toplanır,hangı parca icın hangı malzemeyı alırım onuda bilmıyorum...
  6. ALFAomer

oyun ve youtubeye başlayacağım 4 tane ekran kartından hangisini almalıyım

vatandan alacağım için sizin önereceğiniz yerlerden alamayacağım ailem izin vermiyor o yüzden alamıyorum tam performans bilgisayar toplamak istiyorum NEDEN MSİ diye sormayın aga en iyi yayıncı bile bunu kullanıyor çoğunluk yani birde bunlara uygun sistem toplasam ne kadar fiyata toplamıs...
  7. ALFAomer

10.000,13.000 toplama bilgisayar Msi olabilir

yeni çıkan oyunlarda sorun çıkrmıyacak,kastırmayacak MSİ sistem olobilir
  8. ALFAomer

vatan bilgisayar mı itooyadan mı almalıyım

ben adanada oturuyorum vatan bilgisar donanım olarak daha çok çesidi var hemde yakın ama /bazı kişilerin bilgisayarları sorun çıkarmıs ,,gordugum kısılerde var itopyada bilgisayar toplamıs olsam kurulu olorak geliyormu hazır sıstem degılde kendım toplamak ıstıyorum yada nereden alsam daha...
Geri