Arama sonuçları: *

1. StrangerIX

60.000 TL'ye Hazır Sistem Tavsiyeleri

Maksimum 60.000'e çıkılabilir. Elle toplanması taraftarıyım ben de ama arkadaşım o konuda çok bilgili değil ve hazır sistem almak istiyor. Konsoldan geldiğinden kur-oyna misali bir sistem arıyor. Önerilerinizi bekliyorum.
  2. StrangerIX

45-50 arasına 7500F-9070/9070XT sistem bakıyoruz

Güncel parçalara göre önerinizi bekliyorum. Uzun süredir toplama yapmadım, o yüzden biraz geride kalmışım parça fiyatları konusunda. Mümkünse 45'e yakın 9070/9070XT+7500F işlemci olacak şekilde düşündük. Asus anakart olmasın.
  3. StrangerIX

Eski toplama sistemi güncellemek mantıklı mı ?

Elimde 2019'dan kalma bir sistemim var. ITX sisteme çevirmeyi düşünüyorum ama ne kadar yüksek bir bütçe çıkar ve o bütçeye değer mi emin olamadım. Sizce ne yapmak mantıklı olur? Tamamıyla yeni kasa mı yoksa parça parça toplayıp ITX sisteme zorlamak mı? Kafamda 7500f - 4060ti 16gb tarzı bir...
  4. StrangerIX

İndirimli fırsat sistem kaldı mı?

Bugün tam parayı denkleştireceğim dedim fakat arkadaşıma almak istediğim sistemin stoğu kalmamış. İndirimli sistem kaldı mı 4060 veya 3060 ti bulunan ?
  5. StrangerIX

Espor oyunlarını oynatacak kasa önerisi

Espor oyunlarını oynatacak, bazen de güçlü/güncel oyunları oynayabileceğim bir toplama kasa istiyorum. Arkadaşım için bakıyorum. Bütçe 15000 maksimum. Üstünü çok hafif aşacak kasalar da olabilir.
  6. StrangerIX

Hocalar bi sistem linki bekliyorum hepinizden.

Hocalarım 15-20 arası sağlam bir kasa arıyoruz arkadaşıma. Bütçeyi hafif aşıp daha iyi kasa varsa o da olur. Hem ofis amaçlı hem de belki oyun oynamak ister ileride evinde tutarsa. Linklerinizi bekliyorum.
Geri