Arama sonuçları: *

1. BlueLabels

Sizce bu sistem ne kadara gitmeli?

İ5 10400 16 Ekim 2020 K duruyor F duruyor ama garantisi yok zaten Asus 2060 SUPER OverClock versiyonu 2 Ekim 2020 K duruyor F duruyor ama garantisi yok zaten Asus Prime B460M-K 16 Ekim 2020 K duruyor F duruyor ama garantisi yok zaten RAMPAGE CARISMA MESH 4x120mm RAINBOW FANLI 650W 80PLUS MidT...
  2. BlueLabels

Aldığım PC FurMark Sonuçları Sizin Fikirleriniz ?

Sadece arka fanı çalışıyordu ve prime65 i de çalıştırdım sizce değerler nasıl ?
  3. BlueLabels

7.6K Sistem Toplama ? / Fikrinizi merak ediyorum değer mi ?

Dostlar selam direkt olarak konuya giriyorum fikrinizi merak ettim sizce bu sistem bu paraya değmiş midir ? i5 10400 Asus Prime B460M-K Asusl Dual OC RTX 2060 Super Adata XPG 3200Mhz Ram 8 gb x 2 MSI 100R Şuanlık olan psu // Sharkoon 650W NOT : Bu parçalar ile 7.2k ediyor indirdimden bir m2...
  4. BlueLabels

Kablolama için yardım

Dostlar selam yeni bir pc aldım tek tek parçaları taktım hallettim ama kablolamada çok sıkıntı çekiyorum ne yapmamı önerirsiniz internetten videolara bakıyorum da bir şey buladım vatan gibi yerler parasını versem kablolamasını filan yapar mı
  5. BlueLabels

7100TL Toplama PC (20 karakter)

Dostlar selam sistem tam olarak şöyle MSI Forge 100R / Kasa Asus Dual OC Versiyon 2060 Super / Ekran Kartı i5 10400 / İşlemci Adata 2x8 3200mhz / Ram Asus Prime B460M-K / Anakart Sharkoon 650w / PSU SSD eksik 500tl ye ssd eklesek 7.6k sizce nasıl sistem ?
  6. BlueLabels

Aklımda olan toplama PC birazını topladım

Ekstra not : Slash ( / ) ile ayırdığım yerde sizin daha uygun fiyata söyleceğiniz bir işlemci anakart vb şeyler varsa önermeniz için yazdım i5 10400F aklımda olan ama sizin ryzen kısmında önerdiğiniz şeyler varsa yazabilirsiniz Dostlar selam başlıkta zaten belli olay şu aklımda 1-2 soru var...
  7. BlueLabels

İncehesaptan Toplama vs Vatandan Hazır Kararsızım

Dostlar selam aslında incehesaptan istiyorum fps olarak 15 fps fark ediyor ama garantisi filan nasıldır bilmiyorum birde artık beklemek istemiyorum bu cuma 2060S ve MSI 100R kasa aldım işlemci ve psuyu kaçırdım. Vatanda hazır bir sistem var bu sistemi alırsam fiziki görüşme ve garanti durumu iyi...
  8. BlueLabels

8000 TL Maks Toplama PC

Selamlar dostlar gün geçtikçe her şeyin fiyatı artıyor 30 serisini bekleyemeyeceğim artık çünkü çalışmıyorum ve öğrenciyim elimdeki para erirken oturup beklemek istemiyorum artık. RTX 2060 lı bir sistem almak istiyorum 8000TL üstüne çıkamam bana bir yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkürler
  9. BlueLabels

Hazır Toplama 2060 ile RX 5600XT arasında kaldım

İkinci olarak attığım sistemin stoktayken fiyatı 4700TL idi hatta ss i şöyle iliştiriyim Dostlar selamlar bugün forumda gezerken şu bilgisayara denk geldim https://www.vatanbilgisayar.com/intel-10400f-msi-rtx2060-ventus-xs-6goc-b460m-a-pro-kingston-500gb-nvme-16gb-ram.html bu sistem ne kadar...
  10. BlueLabels

Kafam çok karışık 3TN-B mi yoksa hazırsistem mi

Selamlar dostlar elimde 4.3 tl para var aklımda pc almak var ama şuan almayacağım gibi duruyor çünkü herşeyin fiyatı artıyor. Kardeşim gamegaraj.com dan Pollux 3TN-B (özelleştirerek) bir pc aldı bende DA3 filan almayı düşünüyorum ama onu almak için 900 TL para eksik + olarak monitörde almam...
  11. BlueLabels

Gaming Gecesi Uyumlumudurlar ?

Merhabalar başlık tam uygunmu emin değilim ama bana bir yardımcı olursanız çok sevinirim https://www.incehesap.com/intel-core-i5-9400f-fanli-islemci-fiyati-41702/ bu işlemciyi alıcağım https://www.incehesap.com/asus-tuf-gaming-b460-pro-wi-fi-gaming-anakart-fiyati-46080/ bu anakart buna uygun...
  12. BlueLabels

5000-5500 arası toplama/hazır sistem almak istiyorum

Selamlar herkese kardeşimde gamegarajdaki Pollux 3TN-B Modeli var (özelleştirilmiş hali) ben de bu başlıkta görüldüğü gibi bir fiyat aralığında bilgisayar almak istiyorum yardımcı olursanız şimdiden çok teşekkür ederim
Top Bottom