Arama sonuçları: *

1. Courageux

Ekrana Görüntü Gelmiyor

Arkadaşlar ekrana görüntü gelmiyor ve kasanın üst tarafındaki iki fanla ekran kartı fanları dönmüyor. Nasıl bir yanlış yapmış olabilirim lütfen yardımcı olun.
  2. Courageux

İncehesap Fatura Kesildikten Sonra Kargo Süreci

Arkadaşlar hazır sistemde fatura kesildikten kaç gün sonra kargoya veriliyor veya hemen veriliyor mu?
  3. Courageux

Bilgisayar Ortamınızın Görüntüleri

Hep sistemleri konuşuyoruz peki ya ortamlar? Konu altında oyun oynadığınız, vakit geçirdiğiniz mekanların fotoğrafını paylaşabilirsiniz.
  4. Courageux

Lugat Game ve Gamepower Çekilişi

Arkadaşlar bu hesabın yaptığı çekiliş sonucu duyuruldu mu? Dün 21.00’da açıklanacak yazıyordu şimdi 18.00 yapmışlar aniden. Sahtekarlık kokusu seziyorum.
  5. Courageux

Asus RTX Ekran Kartları

Arkadaşlar bu ekran kartlarının üzerinde yer alan RTX 20xx yazıları ışığa sahip mi?
  6. Courageux

Masa için led şerit ışık önerisi

Merhaba, Alttaki masayı kullanıyorum ve sadece arka tarafını aydınlatacak şekilde bir led şerit ışık tavsiyesine ihtiyacım var. Renklerini kumanda aracılığıyla değiştirebilirsem benim için çok iyi olur. Şimdiden önerileriniz için çok teşekkür ederim. İyi forumlar.
  7. Courageux

Çözüldü✓ Kasa ve Fan Mevzusu

Merhaba, Satın almış olduğum kasada normalde en az üç adet var zannediyordum ancak sadece bir tane fan mevcut olarak gözüküyor. Şu an sıvı soğutma alamayacağım için beklemem lazım. Bu beklediğim sürede tek fan işimi görür mü? Kasa bu ...
  8. Courageux

Eski bir monitörle sistemden keyif alabilir miyim?

Merhaba, Yeni bir sisteme geçiş yaptım ancak monitör satın almadım. Şu an 1366x768 çözünürlüğe sahip bir monitörüm var. Sizce bu monitör sistemden alacağım zevki düşürür mü? Monitörüm bu :
  9. Courageux

Sistem Karşılaştırma

İlk sistem bu şekilde 2 x Frisby FCL-F12B 120 mm Kasa Fanı 1 x AMD Ryzen 5 3600 Soket AM4 MPK işlemci 1 x Gigabyte B450M S2H Soket AM4 DDR4 mATX Gaming Anakart 2 x Adata XPG Gammix D30 8GB (1x8GB) DDR4 3000MHz CL16 Kırmızı Gaming Ram 1 x Asus Dual RTX2060 A6G EVO 6GB GDDR6 192Bit...
  10. Courageux

Bu sistemde hangi anakart daha iyi ve verimli çalışır?

Frisby FCL-F12B 120 mm Kasa Fanı AMD Ryzen 5 3600 3.60GHz 35MB Soket AM4 Fanlı Kutusuz İşlemci Gigabyte B450M S2H AMD B450 Soket AM4 DDR4 3600(O.C.)Mhz mATX Anakart Adata XPG Gammix D30 AX4U300038G16A-SR30 8GB (1x8GB) DDR4 3000MHz CL16 Kırmızı Gaming Ram Asus Dual-RTX2060-A6G-EVO GeForce RTX...
  11. Courageux

DA-SİSTEM 1 vs EL CAPİTANO

Arkadaşlar 6.500 TL bütçem var şu an DA-SİSTEM 1. 7.800 TL El Capitano 6.700 TL eğer aralarında bir fark yoksa direkt El Capitano’yu alacağım. Tavsiyeleriniz var mı? Bir de incehesap güvenilir mi sizce?
  12. Courageux

6.500 TL bütçe ile F/P bilgisayar toplamak istiyorum

Merhaba, Maksimum 6.500 TL ile RTX 2060'lı bir sistem toplamak istiyorum. Normalde DA-SİSTEM 1'i satın alacaktım lakin dün akşamdan bu saate kadar toplamda 1.500 TL gibi uçuk bir zam geldi. Şimdi aklımda https://www.incehesap.com/el-capitan-donanim-arsivi-gaming-pc-fiyati-45726/ El Capitan var...
Top Bottom