Arama sonuçları: *

1. C

Bu 103bin TL'lik Arc B580'li sistem nasıl ?

phocası videosunun yorumlarında bir kişi son 1 ay içinde 103 bine aşağıdaki sistemi topladığını yazmış. ardından ben dahil 10'larca kişi arkadaşı sistemin kötü olduğunu ikna etmeye çalışmış ama bu arkadaş asla kabul etmeyip sisteminin çok iyi olduğunu savunmuş. Sonradan 5090 geçeceğini ve...
  2. C

35-40k Hazır Sistem Önerisi

Eski bilgisayarımı yeni sattım elimde 35k para var fakat 40'a kadar çıkarım fakat 40'tan sonrası çok değecek bir şey olmadığı sürece istemiyorum. Elimde Asus gt301 kasa, corsair 650w psu ve wd_black sn770 1tb ssd var. Tek tek toplamaya baktım ama geçen haftaya göre bile fiyatlar yükselmiş...
  3. C

Rtx 3060ti Hazır Sistem Gelir Mi ?

Abdullah Abi 3060ti sistem yapar mı, yaparsa ne zaman gelir ? Kendi 3060ti'lı sistemimi çıkardım geriye bir tek almak kaldı. Ama hazır sistem gelirse onu almak çok daha iyi olur.
  4. C

RTX 3060Tİ Sistem Tavsiyesi

Merhabalar, 10-11 bin tl bütçem var. Rtx 3060ti'lı güzel i sistem toplamak istiyorum. Elimde aoc c24g2u/bk 165hz 1080p bir monitörü var, ama değiştirip Monster Aryond 240hz 27inç monitör alabilirim. Bir sistem çıkardım ama emin olamadım, şu haliyle 10.300tl civarı tutuyor sistem. R 3600x'e...
  5. C

Teknopanda RTX3060 Tİ Alınır mı ? Beklenir mi ?

Teknopanda'da anakartı B450 Aorus M yaptım. Şimdi yeni çıktığı için fiyatların biraz fazla olabileceğini düşünüyorum, bu yüzden kararsız kaldım. Abdullah Abi sisem dizer mi, onu bekleyeyim mi ? yoksa direk sistemi bu haliyle alınır mı ? Ya da başka önerilerinize de açığım. Düşünceleriniz...
Geri