Arama sonuçları: *

1. B

-ÖNERİ- 2290 TL EBA/Zoom PC -Sıfır-

Evet madem AMD athlon 3000g gelmiş bir sistem toplayayım dedim. İçerisinde vega 3 dahili grafik bulunan bu işlemcimizi ekran kartı olmadan kullanabiliyorsunuz.ç Fiyatından da anlayabileceğiniz üzere oyun için pek uygun değil. 720p'de belki bri kaç oyunu oynayabilirsiniz ancak bu PC'yi...
  2. B

10 Bin TL Intel Sistem Nasil Olmuş

https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/6NXF1HJT Kasa sharkoon rev200 https://www.hepsiburada.com/sharkoon-rev200-rgb-usb-3-0-tempered-atx-mid-tower-bilgisayar-kasa-p-HBV00000TXX20?magaza=Hepsiburada İşlemciye önem verilmesi gerekiyor ve intel olması gerekiyor. Sistem genel olarak nasıl...
  3. B

2. EL Sistem Ne Kadar Eder?

Arkadaşlar bu sistem max. ne kadara alinir: R3 1200 A320 Palit geç 1050ti 8gb ddr4 ram 1 tb hdd High power 500w 80+ psu Dark marka 3 fanlı bir kasa.
  4. B

900 TL 3600x + Corsair Sogutucu Satan Dolandırıcıyi Kandırmak

Arkadaşalr geçen gün polisim diye bu cocugukandiracagimi söylemiştim. Anlaştık net adres at dedim engel yedim. Bu arada sona ana kadar gel al gibi cümleler kurdu. Profosyonel dolandırıcı sakın ellerine düşmeyin. 2. El diye de saçma fiyatlara kimse ürününü satmaz. Turkiye'de yaşıyoruz. Benim için...
  5. B

Açıklamadaki Pc, Monitör ve Ekipman Nasıl?

Merhabalar. Alcağım bilgisayarda aktif olarak adobe photoshop ve illustrator; blender; unity ve yazılım programları kullanacağım. Çoğunlukla Minecraft,lol,csgo ( bunları pc im kaldırdığı için oynuyordum. Belki başka oyunlar da oynarim) oynayacağım. Aşağıdaki sistem ve ekipmanlar sizce nasıl...
  6. B

6000 TL sistem önerisi

Merhaba arkadaşlar 6000 TL'ye hazır veya teke tek sistem önerisi yapabildi mısınız?
  7. B

7100 Tl Kasa+Monitör+mouse

Merhaba arkadaşlar hazır-toplama sistem farketmez 7100 TL'ye kasa+monitör+mouse önerebilir misiniz? Bütçemi 1 kuruş aşamam. Ekran kartiı NVidia olursa sevinirim. Teşekkrüler.
  8. B

6000 TL'ye RTX sistem

Merhaba arkadaşlar. 6000 +-80'ye rtx 2060 bir sistem toplanabilir mi? Eğer evetse sistem beya ürün linklerini atabilir misiniz? Teşekkürler.
Top Bottom