Arama sonuçları: *

1. mustafak0

Bu Sistemi Kaça Satabilirim

Beyler önceden de konu açmıştım kaca satarim diye 1000 diyenler oldu 1.5 diyenler oldu bir adam 400e hemen alırım dedi. Satip üstüne ekleyip monitor alicam. Kaçtan satmalıyım?
  2. mustafak0

YAPTIKLARIMDA EKSİK VAR MI

BIOS güncelledim ram hızlarını ayarladım ardından b450 chipset driverını yükledim ekran kartının sürücüsünü yükledim şuan FurMark ve Prime95 testini indiriyorum eksik neler var yardımcı olursanız sevinirim.
  3. mustafak0

DA SİSTEM3 GELDİ .

Evet beyler sonunda geldi kutuyu kontrol edip aldim kurup test edicem sonuclari paylasirim
  4. mustafak0

KULLANDIĞIM BİLGİSAYAR KAÇA SATILIR

Anakart:H81M-DS2 İşlemci:İntel pentium g3240 Ram: Kingston 4gb Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GT730 (4gb mı 2 gb'mı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim dxdiaga girdim yaklaşık top. bellek 4gb görüntü belleği VRAM 2GB gözüküyor) HDD:1 TB Daha yeni 1 ay önce aldım sizce bunu satmak istesem kaça...
  5. mustafak0

GTX 1660 SUPER OC 6GB GDDR6 ve CORSAIR 8GB 3200 CL16 FİYAT NASIL

Hazır kasa almayı düşünüyordum ama itopya'da gezinirken bu indirimleri gördüm sizce tek tek parçaları toplayıp mı almalıyım yoksa hazır sistem mi alıyım ? Geriye kalan parçalara önerileriniz nelerdir bütçem 5000(+100,200) Birde geriye kalan parçaları indirim kovalayarak alırsam kaç...
  6. mustafak0

RiP 1658X [MEZARCI] incehesap sistem nasıl

https://www.incehesap.com/rip-1658x-mezarci-gaming-pc-fiyati-45486/ arkadaslar sistemin fiyati 4250'ye düşmüş alinir mi
  7. mustafak0

5000 TL Bütçe SADECE KASA Toplama

Öncelikle iyi günler dilerim elimde 5000 TL para var. Evimdeki bilgisayarım eskidiginden ve sorun çıkarmaya başladığından yeni bir sistem toplamak istiyorum fakat bu konuda bilgim olmadığı icin sizden yardim almam lazim. Youtubedan izledigim videolar dogrultusunda suanda aklimda olan bu...
Top Bottom