Arama sonuçları: *

1. AyıBoann

Bilgisayarıma Hangi driveri kurmaliyim

Ryzen 3 4300ge işlemcim var,adrenalin 21.5.2 var bide adrenalin 21.4.1 WHQL var hangisini seçmeliyim bide anakart için ne indirmem lazım msi b450-m a pro max
  2. AyıBoann

Pc toplamaya hangi parçadan başlanır ?

Bir pc toplamak istiyorum,en önce kasa,anakart psu, ssd gibi ucuz parçaları alıp gaming gecesi veya indirimlerden 3400g düşürebilir miyim? Aklımdaki parçalar şöyle; Rampage PRIVATE 2x140mm + 1x120mm Gigabyte B450ms2h,partiot burst 240gb ssd,Ryzen 5 3400g, herhangi bir 500w 80+ psu karar...
  3. AyıBoann

Parçalar iyi mi ? ...

Apu sistem alicam bütçe 3500 3600 şuan için bunları alicam b450s2h Ryzen 3400g 2x8 3200mhz 16 gb ram kalan paraya kasa psu önerisi bekliyorum,ayrıca bu fiyatlara hazır apu sistem varsa onları da önerebilirsiniz
  4. AyıBoann

Bu sistem alınır mı ?

facebook da gezerken şöyle bir ilan gördüm full set halinde satıyor sistemi alsam sorun yaşar mıyım beni götürür mü bu fiyata daha iyisi mümkün mü https://www.facebook.com/marketplace/item/2753106774906433/
  5. AyıBoann

Topladığım pc nasil tavsiye verir misiniz

B450M S2H:539 tl Gigabyte 1660 super: 2262tl Ryzen 5 3500 kutusuz:1300tl Gskill ripjaws siyah 3200 mhz 16 gb ram:560tl Ssd:? Kasa:? Psu:? Şekilde 4660 yapıyor fp kasa ssd psu önerir misiniz SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. AyıBoann

6000 dolar setup tavsiyesi

1 2 ay once 5000 dolar diye açmıştım bu konuyu ama dolar düşünce bütçe arttı tabi Bu bütçeyle kasa,2 adet monitör, klavye mouse kulaklık fln olucak genellikle video editi yapılacak renderlanacak arada oyun oynanacak
  7. AyıBoann

Bu pc ye hangi testleri yapabilirim

Bu pc yi 2. El olarak 4400 e alacam satıcının yanına gittiğimde hangi testleri yapacam söyler misiniz SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. AyıBoann

5000 $ sistem tavsiyesi

Bütçe içinde kasa 2 adet monitör 1 i çok iyi olmasada olur, kulaklık,kamera,mouse,klavye,facecam Yayın açmak ve oyun oynamak için
  9. AyıBoann

2.El pc için testler

2. El pc alacağım satıcının evine gidip.test edicem aleti hangi testleri yapmaliyim SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. AyıBoann

Bilgisayarım açılmıyor

Eski tip bilgisayarım açılmıyor bütün baglantilarinida yaptım monitöre de bağladım ama kasa ses dahi vermiyor neden olabilit SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. AyıBoann

Bu sistemi önerir misiniz

Bu sistemi letgodan buldum benimle aynı şehirde satıcısı 600 tl indirim alabildim SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. AyıBoann

Da sistem 3 hakkında

Abdullah abinin topladığı sistemi kendim 6200 e falan toparlabildim,ilk alanlar çok şanslı vallahi. Maks 5500 e monitör hariç nasil bir sistem toplayabilirim 1 ay 2 sonrayada olabilir eger parçalar ucuzlarsa,hazır sistem de olur parça parça da olur ama ben toplamayı bilmiyorum alsam nerde...
  13. AyıBoann

Vatan bilgisayar indirim

Babam ile vatan bilgisayara gittiğimizde da sistem 3 ü 8 bin tl ye toplayacaklarini söylediler ve geri döndük babam araştırma yaparak vatanda çalışan bi tanıdığına ulaşıp sormuş adamda demiş ki 1 ay sonra kara cumamı beyaz cumamı neyse o indirim olacak o zaman gel toplayalım abi demiş vatandan...
  14. AyıBoann

2 el sistemler nasıldır

2 el sistem alınır mı? SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Top Bottom