Arama sonuçları: *

1. aragonattt

Sistemin ederi ne kadar ?

Arkadaşlar selam, Paylaştığım görseldeki sistemin toplu bir şekilde ve tek tek 2. El üzerinde değerleri, ederleri ne kadardır yardımcınolur musunuz? Şimdiden teşekkürler,
  2. aragonattt

mathlab vs sistem tavsiyesi

mathlab solidworks pyhton uygulamaları için sistem topluyoruz arkadaşa yanında valorant cs go lol falan da düşük oyunları oynuyor xboxı olduğu için yüksek bi sisteme ihtiyacı yok ama acelesi var sistem önerilerinizi bekliyorum 2. el de olur ama önceliğimiz 0
  3. aragonattt

Vatan bilgisayardan sistem almak ?

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-3500x-asus-dual-rx5700xt-o8g-evo-prime-b450m-k-ii-kingston-500gb-nvme-16gb-ram.html bu sistem bu fiyata değer mi ? Mağazaya gidip fiyatta çok oynama yaptırmadan ram ve işlemciyi bi tık yükselttirmek de istiyorum aslında ama bu haliyle bu fiyat iyi mi yoksa...
  4. aragonattt

Ryzen 5 1600 + RX 580 sistemin değeri nedir?

AMD Ryzen 5 1600 Soket AM4 3.2GHz 19MB Önbellek 65W 6 Çekirdek İşlemci MSI B350M PRO-VD PLUS AMD Çipset Soket AM4 DDR4 3200MHz(OC) VGA DVI Anakart GSkill 8*2GB Ripjavs DDR4 3600MHz CL18 Dual Ram MSI RX580 Gaming X 8GB GDDR5 8GB 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı Seagate 3.5" 1TB Barracuda...
  5. aragonattt

Elimdeki kasayı satmayı düşünüyorum ederi ?

Şu an aktif kullanıdığım pcmi satmayı planlıyorum ama bi 2. el fiyatı biçemedim yardımlarını alırım. A320M-K anakart (faturalı olabilir bakmam lazım ama varsa 5 ayı kalmıştır) 8gb corsair vengeance 2400 mhz ddr4 Ryzen 5 1600 AF oc yapılmamış stok soğutucu (faturalı +1 sene) Rx570 4 gb asus...
Top Bottom