Arama sonuçları: *

1. LvdR

Max 5-6K Monitörlü PC Önerisi

Arkadaşım almayı düşünüyor. Monitörlü ve Hazır sistem olmasını istiyor. Hangi sistemi önerirsiniz?
  2. LvdR

YENİ PC DRİVER YÜKLEME

Chipset driver ını anakart ın sitesinden mi yoksa işlemcinin sitesinden mi indirmeliyim?
  3. LvdR

Yeni APU Sistem İçin Yardım

Sevgili D.A. forum üyeleri şöyle bir sistem topladım: AMD RYZEN 3 3200G 2x XPG 8GB D30 GAMMIX 3200Mhz GIGABYTE A320M S2H 3200Mhz LONGLINE 120GB SSD AEROCOOL VX PLUS 400W Araştırdığımda böyle bir konu önceden açılmış chipset ve ekran kartı; isteğe bağlı LAN, ses sürücüleri indirin denmiş...
  4. LvdR

Yeni Topladığım PC: Bu sefer Görüntü Yok

Sistem: AMD RYZEN 3 3200G GİGABYTE A320M S2H 2×XPG 8GB 3200MHZ LONGLİNE 120GB SSD AEROCOOL V PLUS 400W Bundan önce açtığım konuda PC hiç açılmıyordu (Meğersem PSU yu açıyorum derken kapatıyormuşum) PC çalıştı cidden eski PC deki ses tır gibiymiş bunu anladım:) İyi güzel PC yi açtım bu seferde...
  5. LvdR

TOPLADIĞIM PC AÇILMIYORR:_(

Merhaba, AMD RYZEN 3 3200G 2x XPG 3200MHZ 8GB GİGABYTE A320M S2H AEROCOOL VX PLUS 400W Böyle bir sistem topladım bütün bağlantıları yaptım. Fakat açılmadı lütfen yardım edin yardımcı olabilecek herkesi etiketleyin n'olur.gerçekten çok korkuyorum o kadar bekledim bide açılmazsa gerçekten aile...
  6. LvdR

Yeni topladığım PC'nin montajı

Evet bugün o çok istediğim PC nin bütün parçaları elime geçti ve montajını yaptım. Daha öncede eski kasamı temizlemek için kasayı komple söküp geri monte ettiğim için az çok biliyordum neyin nereye takılacağını ama sistem yeni olunca biraz tıstım yanlış yaparsam falan diye. Öncelikler...
  7. LvdR

Sistem Uyumunda Sorun Olur mu?

Elimde Gigabyte A320M S2H anakart bulunmakta satıcıya sorduğumda F2 bios sürümü ile gönderim yaptığını söyledi.Gigabyte'nin sitesindeki uyum listesinde anlayamadım Amd Athlon 3000G veya Amd Ryzen 3 2200G ile kullanacağım bir uyum sıkıntısı olur mu? Sistemin geri kalanı: Gigabyte A320M S2H...
Top Bottom