Arama sonuçları: *

1. Nicksiz

Bilgisayarı Satsam Ne Kadar Eder?

İmzada yazan sistemi ayrı ayrı veya toplu şekilde satsam ne kadar eder?
  2. Nicksiz

RTX 3090 Kart İçin Bu Sistem Nasıldır?

Arkadaşlar hazır da 3090 kart var. Onun için bu sistemi topladım. Parçaları ayrı ayrı alamayız çünkü PC sahibinin kendi başına birleştirme imkanı yok. SSD elde olduğu için listeye eklemedim. Uygun mudur sizce? Nasıl sistem? Bütçe toplam 25K...
  3. Nicksiz

10 Bin TL Masaüstü Sistem Tavsiyesi

Dostlarım, arkadaşıma Maks. 10 bin TL bütçe ile içerisinde monitörde dahil olan bir sistem lazım. Arkadaşım kendi çapında, ufak çaplı mining de yapmak istiyor. Bu yüzden mining performansı en az RX580 kadar olabilecek düzeyde bir sistem önerebilir misiniz? Teşekkürler.
  4. Nicksiz

Bir Şehirden Başka Bir Şehire Taşınıyorum, Bilgisayarımın Sadece Ekran Kartını Söküp Kamyona Yüklesem Sorun Olurmu?

Arkadaşlar başka bir şehire taşınıyorum ve dolayısıyla masaüstü olan bilgisayarımı da kolisine koyup eşyaların konulduğu kamyona yüklicem. Acaba kasa da sadece ekran kartını söksem diğer parçalar dursa taşınma sırasında kasanın içinde kalan parçalarda bir sorun oluşurmu? Kasayı da köpüklü kendi...
  5. Nicksiz

Topladığım Sistemi Yorumlarmısınız Lütfen( Fiyat, Performans Vs.) Nasıl Olmuş Sizce...

4550 TL. SİSTEM VE FİYAT BU ARKADAŞLAR. AKLINIZA GELECEK HER YÖNDEN YORUMLARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM. FARKLI KİŞİLERDEN, FARKLI GÖRÜŞLER DUYMAK GÜZEL OLUYOR :) TEŞEKKÜRLER...
  6. Nicksiz

Topladığım Parçalar Fiyatına Göre Uygunmudur?

Arkadaşlar Topladığım Sistem; Asus Prime A320M-R DDR4 AM4 mATX AMD Ryzen 5 1600 3.2 Ghz 16Mb 12nm GTX 1650 SUPER Twin x2 OC 4GB Corsair 16GB(1x16) 3000MHz RAM Biostar 256 GB SSD Toplam Tutar İse 4145 TL dir(Monitör Hariç). Sizce Uyguna Getirmişmiyim Yoksa Fiyat İyi Değilmi. Tavsiyeleriniz...
  7. Nicksiz

Maks 3900 TL Bütçe ile Toplama Kasa

Merhaba Arkadaşlar Bütçem Maksimum 3900 Tl'dir. Daha Üstüne Çıkamam ve Buna Uygun Sağlam Yerlerden Temin Edebileceğim En İyi Fiyat Performans Donanım Önerileri İstiyorum( Sadece Kasa Olacak Monitör Hariç) Tavsiyeleriniz Benim İçin Çok Önemli... Teşekkürler :)
Top Bottom