Arama sonuçları: *

1. CrawLu

Aoc monitor olu piksel testi nasıl yaparım

Arkadaşlar herşeyim geldi monitorumde bu gun geldi olu piksel testi ısık saçma vb testleri nasıl yapabilirim teşekkürler
  2. CrawLu

Akım korumalı priz tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba akım korumalı priz çok gerekli bişeymi? Yinede işini sağlama al diyorsanız sağlam ucuz ve fiyat performans bir priz önerir misiniz??
  3. CrawLu

Akım korumalı prize ihtiyaç varmı?

Arkdaşlar normal prizim var ama akım korumalıya gerek varmı sistemi yeni aldım nolur nolmaz gerek varsa ucuzundan önerebilir misiniz?
  4. CrawLu

Aoc 24g2u alıyorum ölü piksel garantisi varmı

Arkadaşlar aoc 24g2u alacagım fotoğraf ekledim olu piksel garantisi sorularda var olı piksel çıkarsa 1 tane bile iade oluyormu Trendyol dan alacagım
  5. CrawLu

Zeki ve teknolojiden anlayan arkadaşlar gelsin

Bu fiyat bandında daha iyisi varmı stokta indirimi var 0.5 ms 1 ms den iyi mi ve bunun paneli ne
  6. CrawLu

Aoc24g2u vs asus vg278Q

Arkadaşlar bilgisayarım hazır aoc alacaktım ama ıps ekran da çok ghosting oluyor dediler fotoğraf ekledim sizce hangisi oylayın + ve - ilr alacağım
  7. CrawLu

Ips panel monitor ghosting sorunu

Arkdaşlar aoc24g2u alacagım fps oyunlarını fazlasıyla oynuyorum ama ıps seviyorum oyle bi anlatıldıki ama ıps panellerde ghosting oluyor diyorlar cs de felan sizin görüşleriniz nedir bu bir donanımsal sorun mu?
  8. CrawLu

Aoc 24 inç vs 27 inç

Arkadaşlar aoc24g2u alacaktım ama 24 alıp küçük gelirse bana canım sıkılır sizce 24 mu 27 mi oyun oynayacagım daha çok arada film falan izlerim herkes fikrini belirtirse ve açıklarsa çok iyi olur teşekkür ederim şimdiden
  9. CrawLu

Aoc24g2u vs msi optix g24c4

Bu iki monitor arasında kaldım aoc da hoporlor ve pivot özelliği olduğu için biraz daha cezbediyor ama oyunlarda ghosting denen olay oluyormuş aoc da 1 ms olmasına rağmen oyun için hangisini tercih etmeliyim teşekkür ederim şimdiden
  10. CrawLu

Bu mönitor de ölü piksel garantisi varmı

Arkdaşlar vatandan alacaktım ama malum virüs girdi bulunduğum şehirdede stok yok internetten sipariş vereceğim fotoğraf yükledim bu monitorde ölü piksel çıkarsa değişim yaparlarmı?
  11. CrawLu

320 tl game power ogre alınır mı

Game power ogre rgb red switch alacağım 320 tl bandında daha iyi bi klavye varmı red switch olucak ve pedi olacak teşekkür ederim şimdiden
  12. CrawLu

Hangi mouse almalıyım?

Logitech g102 prodigy lightsync gaming mouse n11 fiyat =180 tl Logitech G G203 prodigy oyuncu mouse hepsi burada fiyat =230 Aralarında ne gibi fark var oyun için kullanacagım teşekkür ederim
  13. CrawLu

Harddisk bilgisayara nasıl takabilirim

Arkadaşlar kasam bu harddisk de bu bilgisayarcıya gitmeye eriniyorum nasıl takarım kasa msi 100r
  14. CrawLu

144 yerine 165 tercih edilirmi

Arkdaşlar aoc24g2u 144 hz 1 ms monitor alacagım sistemim ryzen 5 3500x 1660 super sizce 200 300 tl fark ödeyip 165 yapmalımıyım arada çok fark varmı?
  15. CrawLu

Bilgisayarcım benle eğleniyir

Arkadaşlar ryzen 5 3500x 1660 super ve b450 mh anakart aldım babamın arkadaşı olan bilgisayarcıya toplattım windows kurmak için 50 tl istedi tamam dedim sonra Anakartım da 1 tane fan girişi oldugunu söyleyip dediğine göre dün toplamış olduğu 20 k lık bilgisayarın psu sundan kablo bağladı 40 tl...
  16. CrawLu

Bu hdd nasıl aldım ama

5WD 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Sata3 WD5000AAKX Blue nasıldır 16 mb önbellek var sıkıntı olurmu 240 gb ssd var oyunlarda yetermi bı sıkıntı yaşarmıyım?
  17. CrawLu

Uygun harddisk almak istiyorum

Arkadaşlar panther 240gb ssd var ve 500 gb hdd almak istiyorum 150 200 tl arası önerir misiniz?
  18. CrawLu

2000 tl monitör önerisi

2000 tl bütçem var şu ana kadar aoc24g2u alacağım gibi duruyor ama şikayetler yaşayanda var sizinde önerilerinizi alabilirmiyim, teşekkür ederim
  19. CrawLu

Yeni bilgisayar topladım ne yapmam lazım

Ryzen 5 3500 x 1660 superli bi sistem topladım yapmam gereken güncelleme veya başka bir şey varmı?
  20. CrawLu

Sistemim nasıl kaç yıl götürür

Ryzen 5 3500x biliyorum biliyorum 3600 renderda daha iyi ama 500 tl için biraz daha beklerim sıkıntı yok Gigabyte gtx 1660 super Gigabyte B450 mh anakart Msi 100r kasa Fsp hv pro 550w 80+ psu Xpg gaming x 16 gb ram Panther 240 GB SSD 1 tb harddisk Monitörüm eksik 2 bin tl lik monitör...
Top Bottom