Arama sonuçları: *

1. I

RTX 4070 ve R5 7500F 1080p'de darboğaz yapar mı?

Merhaba arkadaşlar, Bu sistemi almayı düşünüyorum fakat monitörüm 1080p, sıkıntı yaşar mıyım, darboğaz olur mu? Sistemi uzun süre kullanacağım, anakart veya işlemcide yükseltebileceğim daha mantıklı bir şey var mı? Kısa bir süre içinde olmasa da belki ileride 2K veya 4K bir monitör alabilirim...
  2. I

Bilgisayar almak için indirim beklemek mantıklı mı?

Merhaba, bu sistemi almayı düşünüyorum fakat kasım ayında 30.599tl'iken aralıkta zam geldi ve 33.899tl oldu (yinede en uygun sistem şuan bu gibi). Sizce ocak ayında üstüne daha fazla zam gelir mi? İndirimli PC beklemek mantıklı olur mu? İndirimli PC bekleyipte üstüne daha zamlı almaktanda...
  3. I

DA-SISTEM3 PUBG testi

DA-SISTEM3 videosunda. ekran kartı 74-75 derece. işlemci 65 derecelerde. benim ekran kartım 80-82 derece. işlemcim 70 in altına inmiyo arada 80 lere anlık çıkıyo. ben mi bişeyi yanlış yapıyom? tek farklı olan şeyim anakart b550m s2h. bir de sistem geldikten sonra işlemcinin fanını çıkartıp...
  4. I

Sistemi yeni topladım hangisinden önyükleme yapıyım?

Arkadaşlar sistemi yeni topladım önyükleme'yi (boot) hangisinden yapıyım? SSD HardDisk UEFI (USB Bellek) farkları ne?
  5. I

DA-SISTEM3 yapılması gerekenler

ilk defa masaüstü pc kurdum çok bi bilgim yok DA-SISTEM3 geldi ekran kartını takıp güç kaynağını ekran kartına bağladım display portla kasayı monitöre bağlayıp pcyi açabilir miyim? başka yapılması gereken bir şey yok demi? Parçalar: 2 X GSKILL 8GB Ripjaws V Siyah 3200MHz CL16 DDR4 Single Kit...
  6. I

DA-SISTEM3 bi gelmeyen benimki kaldı heralde

DA-SISTEM3 çıktığı gün gece verdim siparişi çoğununki gelmiş korkuom gelmez diye:D başka gelmeyen varmı benimki gibi ilk gün sipariş verenlerden içim rahatlasın en azından biraz
  7. I

Güç kaynağı yeter mi?

DA-SISTEM 3 aldım biraz yükseltme yaptım hala yeterli mi güç kaynağı sizce? DA-SISTEM3/GIGABYTE GTX 1660 SUPER OC 6GB/AMD Ryzen 5 3600/16GB DDR4/500GB NVMe SSD/Geforce Espor PC 2 X GSKILL 8GB Ripjaws V Siyah 3200MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram 1 X SEAGATE 2TB Barracuda 256MB 7200rpm 3.5" SATA 3.0...
Geri