Arama sonuçları: *

1. M

Hangi ram daha iyi

Adata xpg gammix d30 ile d10 un arasındaki fark nedir? İkisi de 3000mhz ve cl değerleri 16 Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  2. M

Bu sisteme RAM tavsiyesi

Arkadaşlar tüm bileşenlerim hazır. Ram konusunda sizce en iyi ram seçimi ne olacaktır önerilerinizi bekliyorum. 16GB tek mi alınmalı yoksa 2x8 mi almalıyım? Bütçem 500-600₺ arası. Sistemim şu şekilde; Ryzen 5 1600 AF Gigabyte Radeon RX 580 Gaming OC Gigabyte B450M S2H Toshiba OCZ TR200 240GB...
  3. M

(Videolu)Gigabyte rx580 gaming 4gb led yanmıyor.

Arkadaşlar videodada görüldüğü gibi sistem görüntü vermiyor böyle bir sorun var. Ekran kartı hariç her şeyimi internetten sıfır aldım. Depolama daha kargoda lakin takılı olmadığı için olacağını düşünmüyorum. Hiçbir şekilde görüntü yok. Videoda belli olmamış ama taktıktan sonra başlattığımda çok...
  4. M

Corsair spec delta vs mastercase pro3

Corsair Spec Delta ile Cooler Master MasterCase Pro3 modeli arasında kaldım. Benim için rgb den çok, hava akışı ve ferahlığı daha önemli. Kullanan deneyimleyen arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum. Varsa bu fiyat aralığında yine önerilere açığım.
  5. M

2500₺ ekran kartsız sistem toplama

2500₺ ekran kartsız sistem önerilerinizi bekliyorum. APU sistem istemiyorum. Elimde hazırda idarelik ekran kartı var. 1-2 aya yenisini alacağım. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  6. M

3300₺ sistem önerisi

3100₺ bütçem var maksimum 3300'e çıkabilirim ekran kartı ikinci el olabilir sistem tavsiyelerinizi bekliyorum. Powerboost gametech vb gibi marka PSU kasa önermezseniz sevinirim. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Geri