Arama sonuçları: *

1. Yigkikt

20.000 Tl Sistem Önerisi (Monitörsüz)

Arkadaşım için 20.000-21.000 civarı toplama, hazır sistem bir bilgisayar arıyoruz önerilerinizi alabilir miyim. Tek tek parça parça da alıp toplarız sorun değil.
  2. Yigkikt

Bu sisteme hangi işlemci ve ekran kartı mantıklı olur?

Merhabalar şuan elimde B450M-K 2 Sandisk ultra 3d 500gb m2 ssd Wd Blue 1Tb 7200rpm hdd XPG Spectrix d41 3000mhz (8x2) Ram Fsp Hydro K 500w Psu ve hava akışı iyi bir kasam var bu sisteme önerebileceğiniz bir ekran kartı ve işlemci var mıdır acaba (ürünleri ikinci el almayı düşünüyorum...
  3. Yigkikt

Ev stüdyosu için pc önerisi

Selam arkadaşlar bir tanıdığım için ev stüdyosu kuruyoruz her şeyimiz hazır pc hariç :) 4000-8000 tl aralığında bir iki sistem önerisi yaparsanız çok memnun olurum. ara sıra çok sistem istemeyen oyunları da oynamayı düşünüyormuş şimdiden teşekkürler :)
  4. Yigkikt

Vatan 8.000tl toplama kasa önerisi

arkadaşlar bir arkadaşım pc toplayacak bütçesi 8k vatandan olması maalesef zorunlu yardımcı olur musunuz
  5. Yigkikt

pc kapanıyor ama tam kapanmıyor :D

arkadaşlar pcmi normal bi şekilde kapatıyorum ama ekran kartını taktığım soketin dibinde kırmızı bir ışık yanıp sönüyor ekran kartımın üstündeki beyaz ışık yanıyor ve kulaklığımın da ışıkları yanıyor normal mi :)
  6. Yigkikt

Arkadaşım için 3500tl toplama sıfır pc

arkadaşlar çok zorlu bir bütçe ama sıfır istiyor ikinci el olmaz diyor 3500tl bütçesi var yardımcı olursanız sevinirim
  7. Yigkikt

oyunda fps düşmeleri

arkadaşlar CPB ayarı kapalı bir biçimde valorantta olabilecek en yüksek ayarlarda ortalama 205 fps almaktayım bazen 300e kadar çıkarken bazen 130a kadar düşüyor fakat drop yemiyorum normal midir CPB kapalı olduğundan dolayı Ekran kartım : Gtx1660 Super Oc İşlemci : Ryzen 5 3600 Ram :16 Anakart...
Top Bottom