Arama sonuçları: *

1. Regaloutbreak

R3 1200 ve 750Ti sistem idare eder mi?

Ben üniversitedeyken kardeşimi idare edecek sistem upgrade yapacağım. Evde HD5850 olduğu için önce aşağıdaki sistemi yapmak istiyordum. Ryzen 3 2200G HD5850 B450M S2H 8x2 GB 3200Mhz Hatta dün konu açtım ama APU varken HD5850'nin hiç gereği yok dediler. Ben de aşağıdaki yeni sistemi...
  2. Regaloutbreak

Ryzen 3 2200G sistem idare eder mi?

Aşağıdaki sistem evdeki küçük kardeşimi idare eder mi? Üniversite için şehir dışına gideceğim. Ryzen 3 2200G HD5850 B450M S2H 8x2 GB 3200Mhz Fm, Fifa, Gta sever ve genelde onları oynar
  3. Regaloutbreak

Ryzen 3 1200 işlemcili bu sistem idare eder mi?

Evdeki bilgisayarı kardeşim için upgrade ediyorum. Genelde Gta V ve Fifa oynar. Sizce aşağıdaki sistemde herhangi bir sorun veya aksaklık var mı? Anakart: Asus Prime A320M-K İşlemci: AMD Ryzen 3 1200 Ekran Kartı: Radeon HD5850 RAM: Adata Gammix D30 2x8GB (16)
  4. Regaloutbreak

Ekran kartım için işlemci seçmeme yardımcı olur musunuz?

Merhaba. Okula gideceğim küçük kardeşim için evdeki bilgisayara da bir ayar çekeyim dedim. Gta V ve Fifa oynar genelde. HD5850 kart var RAM 16 yapacağım. İşlemci kötü durumda olduğu için tamamen yenileyeceğim ama öyle çok pahalı olmasına hiç gerek yok. i7 860 veya i5 4460 gibi bir şey olsa...
  5. Regaloutbreak

Bu fiyata bu sistem satılır mı?

Merhabalar. Parça parça satmayı planlamaktaydım lakin arkadaşım sistem olarak satarım ben dedi ve internete ilan vermiş. Ben biraz fazla fiyat biçtiğini düşünüyorum. Bu fiyata satılır mı bu sistem? Fiyatı revize etmeli miyim? Fiyatı 500+60 GeT Komisyonu olarak belirlemiş ben fazla olduğunu...
  6. Regaloutbreak

Bu q9550'li sistem alınır mı?

Merhaba arkadaşlar kardeşim için eski bilgisayarı toparlamaya çalışıyorum. Hali hazırda elimde MSI G41M-P33 Combo anakart, 1tb hdd var ve aşağıdaki sistemi oluşturdum. Önerilerinizi bekliyorum.. Intel Core 2 Quad Q9550 GTX 750Ti MSI G41M-P33 Combo 4+4 Ram (mhz hakkında bilgim yok) Psu hakkında...
  7. Regaloutbreak

Düşük bütçeli pc toplama (anakart var)

Merhaba. 6 ay önce DA Sistem 3'ü aldım. Eski pc de hâlâ evde ve kurulu. Aynı anda küçük kardeşimin de derslerine girip csgo, pubg lite gibi oyunları oynayabilmesi için eski pc'yi geliştirmek istiyorum. MSI G41M-P33 Combo anakart üzerine sistem tavsiyesi verebilir misiniz? 1tb hdd ve monitör var...
  8. Regaloutbreak

F/P EN İYİ KLAVYE MOUSE BUNLAR DİYEBİLİR MİYİZ?

Öncelikle çok özür diliyorum. Lütfen okumadan ve cevaplamadan geçmeyin. Merhabalar. Yıllardır kullandığım bilgisayarım iyi olmadığı için haliyle pek gamer olduğum söylenemez. Yeni bilgisayar sipariş ettim lakin mouse ve klavyem sıradan. Toplamda 150-200 TL'yi aşmayacak ürünler almak istiyorum...
Geri