Arama sonuçları: *

1. atachu

10 Bin Tl Bütçe Ile Hazır Sistem Önerisi

arkadaşlar abime pc alacağız toplama almakla uğraşmak istemiyoruz yayıncıların hazır sistemlerinden birini alacağız büyük ihtimal o yzüden lütfen topla demeyin. gtx 1650 li 16 gb ramli veya rx570 li bir pc düşünüyoruz şuanlık kafamızda elraen parva var. hani abim zaten oyunda ha 60 fps almışım...
  2. atachu

bu sistem alınır mı ?

normalde forumu bırakmıştım ama bir arkadaşım için bu konuyu açıyorum yardımcı olursanız sevinirim. https://www.hepsiburada.com/teknobiyotik-intel-core-i3-10100f-8gb-1tb-rx560-21-5-freedos-masaustu-bilgisayar-dk-pc-a3-m-pm-HB000019L7MG bu sistem yerine ryzen 7 4750 (doğru yazdığıma emin...
  3. atachu

bu apu sistem alınıp sonradan stoklar düzelince ikinci elden ekran kartı takmak mantıklı olur mu ?

arkadaşıma sistem topluyoruz. ekran kartı stokları leş olduğu için bir tane apu sistemi olabildiğince geliştirip sonradan stoklar düzelince 1k ya ikinci elden güzel bi ekran kartı almaya karar verdik apu sisteme 4k vermek içimizi acıtsada bir anlığına mantıklı geldi. csgo gibi oyunlar oynuyor...
  4. atachu

4.5 hazır sistem önerir misiniz ?

arkadaşım bu fiyata apu alacaktı ama o fiyata apu alınmaz diye düşünüyorum. ikinci el düşünmüyoruz. şöyle gamegarajda falan 4.5 a alabileceğimiz bir sistem var mıdır efenim
  5. atachu

İzoly ve turbox neden bu kadar nefret ediliyor ?

Arkadaşlar bu konularda biraz cahilim baştan belirteyim bir yanlışım olursa özür dilerim. Gördüğüm kadarıyla çok uygun fiyata monitörlü hazır sistemler vs satıyor bu firmalar. eğer oyun için kullanılmayacaksa kullanılabilecek pc ler gibi göründü gözüme. bu pc ler neden nefret ediliyor ?
  6. atachu

4000 tl ye en iyi toplama pc

4k bütçe ile ne toplanabilir
  7. atachu

arkadaşım 3000 tl ile bilgisayar toplamak istiyor tavsiyeler ?

arkadaşımın 3k parası var babamın tanıdığı pc ci var ona toplatcam diyor :D bence 3k ya 16gb ramli 1050ti li bir sistem toplanabilir gibime geliyor ssd olmadan siz ne düşünüyorusnuz 1603272753 2. el düşünmüyoruz şimdiden belirteyim
  8. atachu

bu bilgisayarı 4700 tl ye sıfır olarak topladım iyi mi ?

asus rog strix rx570 8gb ryzen 5 3500 adata 2x8 3200mhz asus prime b450m-k anakart KINGSTON A400 240GB M.2 500-350MB/s SSD (300gb hdd bende vardı onu taktım depolama yetiyor bana) FSP HV PRO 550W 80+ EU Güç kaynağı
Top Bottom