Arama sonuçları: *

1. kaani

RX 580 sisteme yükseltme önerisi

Şu anda soğutması rezalet bir kasa ve çok kötü bir PSU kullanıyorum. Bir de ekran kartını artık değiştirmek istiyorum, ikinci el olarak satabilirim. Fazla masraf yapmadan bu sisteme nasıl bir yükseltme yapabilirim? İşlemci: AMD Ryzen 3 3100. SSD: MSI Spatium M390 500GB M.2 Ekran kartı: Sapphire...
  2. kaani

8000 TL'ye sistem toplamak istiyorum

Merhaba, 8000 TL'ye sistem toplamak istiyorum ancak kararsız kaldım. İkinci elden güzel sistem çıkartılabiliyor ama inanın RX 500 serisinden GTX 1600 serisinden sonrasını hiç takip etmedim onlar çıktıktan sonra laptop kullanmaya başladığım için. Bir sistem buldum...
  3. kaani

WTCN-POWER hazır sistem alınır mı?

Merhaba, Huawei Matebook D16 kullanıyorum şu anda. Sizce WTCN-POWER hazır sisteme geçmem mantıklı olur mu? Yani ondan buna geçmek gibi değil, ek olarak alacağım bunun yanında. Sonrasında satabilirim laptopu diye düşünüyorum. Sizce beklemek mi mantıklı olur yılbaşını, yoksa bunu almak mı? Sistem...
  4. kaani

Ryzen 3 2200G ile Corsair Spec Omega kasayı takas etmeli miyim?

Merhabalar, satılık olan işlemcime takas teklifi geldi, sizce bu kasa ile takas etmeli miyim işlemci mi? İşlemcim Ryzen 3 2200G, teklif edilen kasa Corsair Spec Omega
  5. kaani

Ryzen 3 3100 ve Ryzen 3 2200G stok fanları farklı mı?

Merhabalar, Ryzen 3 3100 ve Ryzen 3 2200G ile gelen stok fanlar aynı mı yoksa farklı mı? Yani Wraith Stealth vs. fanları var AMD'nin, bu ikisi aynı fanlar mı geliyor yoksa farklı fanla mı geliyor?
  6. kaani

1TB M2 SSD mi 8 TB HDD mi?

Merhabalar, ilerde depolama almayı düşünsem, 1 TB M2 SSD mi önerirsiniz yoksa 8 TB HDD mi?
  7. kaani

İşlemci fanı ses problemi

Merhabalar, önceden Ryzen 3 2200G işlemciye sahiptim ve onun stok fanını kullanıyordum ondan ses çıkmıyordu, yeni almış olduğum Ryzen 3 3100 işlemcinin fanı hafif bi güç yüklendiğinde ses yapmaya başlıyor, sürtünme vs. değil, fan yerinde tam oturmuş ve sıkılmış şekilde fakat güç yüklenince fan...
  8. kaani

Ryzen 3 3100 ve RX 580 darboğaz yapar mı?

Merhabalar, Ryzen 3 3100 almaya karar verdim, RX 580 ile darboğaz yapar mı?
  9. kaani

Ryzen 3 3100 mü Ryzen 5 2600 mü?

Merhabalar, yakın zamanda işlemci almak istiyorum fakat kararsız kaldım. Aklımda Ryzen 5 2600 ve Ryzen 3 3100 var. Fiyat performans olarak hangisi önde kararlaştıramadım. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim
  10. kaani

Sistemimi ne kadara satmalıyım?

Merhabalar. Sistemimi satmak istiyorum. Ne kadar edeceği hakkında bir fikrim yok. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Özellikler; İşlemci : Ryzen 3 2200G Ekran Kartı : Sapphire Pulse RX 580 4GB Anakart : Gigabyte A320M S2H Ram : XPG 2666MHz 8GB (4x2) 1. Harddisk : Seagate Barracuda 1 TB 7200 RPM...
Top Bottom