Arama sonuçları: *

1. Asansörcü

10000 TL Bütçe Ekran Kartsız PC Toplama

Merhaba. Arkadaşım bilgisayar toplayacak. 10K bütçesi var, elinde 3060 ekran kartı var o yüzden sistemde ekran kartı olmayacak. Monitörsüz ve ekran kartsız sistem önerilerinizi bekliyoruz.
  2. Asansörcü

İlk kez PC hazırladım, nasıl?

Merhabalar. PC için bir liste hazırladım ve listesini çıkarttım, sizce bu fiyata bu PC nasıldır? Çekinmeden düşüncelerinizi yazabilirsiniz, aynı zamanda nelerin değişip daha verimli olabileceğini yazarsanız sevinirim. İlk kez bir PC hazırladım. Anakart...
  3. Asansörcü

20 bin TL monitör dahil sistem toplama

Arkadaşlar merhaba. Bir dostum var ve senelerdir eski bir bilgisayarla mücadele veriyordu, artık yeni bir bilgisayar alacak. İki istediği var. Birisi monitörlü olması, birisi ise uzun süre idare etmesi. Oyun oynuyor, onun dışında render işleriyle vs. uğraşmıyor. Hazır sistem de olabilir, toplama...
  4. Asansörcü

Bilgisayar toplamak için beklenmeli mi?

Arkadaşlar merhaba. Son günlerde ekran kartı olarak ortalıkta stok yok. Bu da tabii fiyatları etkiliyor. Ben yakın zamanda bir sistem toplayacaktım, yine ekran kartı stok durumu yüzünden vazgeçmek zorunda kaldım. Sizlere bir sorum var, son günlerde dolar düşmeye başladı. Sizce sistem almak için...
Geri