Arama sonuçları: *

1. DENİZ BERKE

3000-4000 bin bandında apu sistem önerisi

arkadaşlar DA nın bu videosunuz izledim parçalar iyi fakat kasa belirtmemiş ve 500W bir psu koyulmuş 650W80+ bir psu 300 tl ye buldum link:https://www.hepsiburada.com/sharkoon-shp650-v2-650w-80-120-mm-fanli-atx-guc-kaynagi-p-HBV00000BT3MA aynı anakart olabilir fakat aynı ssd olmayacak onun...
  2. DENİZ BERKE

Pc topladım sonunda iyi midir görüşleriniz nasıl

DA 5 Sistemi kaçırmam beni çok üzdü ekran kartları malum bu dönemde yok bende 2060 lı bir sistem aldım 12K ya kazık mı yedim fiyat normal mi şu dönem için görüşlerinize ihtiyacım var özellikler şöyle pc gayet iyi ve yeterli ama çok mu para verdim emin olamadım iyi mi aldım yoksa onanda pek...
  3. DENİZ BERKE

Donanım Arşivi sistem ile ilgili

bildiğiniz gibi Donanım Arşivi instengram hikayesinde rtx bir sistem geleceğini duyurdu ve şöyle bir söz söyledi "10bin liraya 1660 Süper'li sistem toplayan kardeşlerim sizede kolay gelsin" bu kime göndermeydi bilmiyorum ama sistem ile ilgili sanırsam bize ip uçları veriyor tahmini olarak...
  4. DENİZ BERKE

beyler pc toplicam ama...

beyler pc toplicam 3 gün sonra 15'inde ama nasıl bir pc alsam bilemedim gönlmde 3060 ekran kartlı r5 5600x işlemcili 16gb ddr4 3600 mhz 650W 80+ özeliklere sahip bir sistem var bakarsanız bunu donanım arşivi toplamıştı hatta daha iyisini toplamıştı 10k ya ama şuanda doların biraz artmasıyla bide...
  5. DENİZ BERKE

nasıl bir pc toplamalıyım

Pc Toplayacagim Yakin Bi̇r Zaman İçi̇nde Az Çok Bi̇li̇yoruma Ama Anakart Uyuşmaz Yok Efendi̇m O İşlemci̇ye O Kart Olurmu Falan Derken Pek Anlamamaya Başladim Çok Da İyi̇ Bi̇lmi̇yorum Zaten. Bütcem:10.000-8.000 Tl Arasi Olacak Suanki̇ Ekran Karti Fi̇atlari Uçdugu İçi̇n Ekran Karti Vs...
  6. DENİZ BERKE

PC TOPLAYACAGIM BEKLEMELİ MİYİM YOKSA ALMALI MIYIM

Akadaşlar yakın bir zamanda PC toplayacagım malum hergun Pc toplayamıyoruz bu nedenle size danışaym dedim normalde vergilerle beraber RTX 3060 Ti ekran kartı için 4500TL olan ekran kartı şuanda 9000 TL'ye kadar çıkmış 2000 serisi fazla uçmamış nerdeyse geçen seneyle ayını fiatlar ORTLAMA...
  7. DENİZ BERKE

7500TL BÜTÇEM VAR YAZ AYINDA BİR PC TOPLİCAM SİZCE NASIL 1 SİSTEM TOPLAMALIYIN

HANGİ PARÇALARI KULANMALIYIM RTX 3070 İ BEKLEMELİ MİYİM HANGİ PARÇALARI ALMALIYIM
Top Bottom