Arama sonuçları: *

1. MuratTheFounderOfGariban

12Bin TL ile DDR5 Sistem Topladım! Zor muydu? Toplanabilir mi? Bileşenler neler?

Öncelikle şaşkınlıkla konuya girenler için söyleyeyim evet gerçekten konu başlığı doğru ve clickbait değil :D Bugün sizinle toplamış olduğum DDR5 sistemi değerlendireceğiz. Bilerek toplayabileceğim en uygun şekilde topladım ve daha da düşürülebilirdi bu fiyat. Ben bir nebze lüks topladım bile...
  2. MuratTheFounderOfGariban

2. El Ucuz Bilgisayar Parçası Nasıl Alınır ? DETAYLI

Herkese Merhaba öncelikle uzun bir süredir yoktum ve bu süre zarfında size anlatacağım şekilde bir çok bilgisayar parçası aldım ve bu parçaları gerek kendim kullandım gerek satıp paraya çevirdim. Bütçesi olmayan arkadaşlarım, ucuza bilgisayar toplamaya çalışan insanlar için yararlı olabileceğini...
  3. MuratTheFounderOfGariban

2022 Yılında 2350 TL'ye DDR4 Sistem Toplamak

Merhabalar, öncelikle uzun bir süredir aranızda değildim dolayısıyla ne açılan konulara bakabildim, ne de konu açabildim. Uzun süre sonra geri döndüm fakat bu süre zarfında piyasa ve bilgisayarlardan çok ayrı kaldım. Gecenin bu saatinde biraz araştırma yapıp Hem ucuz hem yeni hem de 2. el bir...
  4. MuratTheFounderOfGariban

1000 TL'ye DDR4 Sistem Kurdum! KESİN OKUYUN! (REHBER)

Bir kaç konu öncesinde de 1000 TL'ye ddr4 bir sistem kurma projem olduğunu söylemiştim. 1000 TL'ye ddr3 dahi kurmak bile neredeyse imkansızlaşmış iken bile bu sistemin sizi sevindireceğine eminim. Öncelikle belirteyim bu sistem ile yeni hikayeli oyunları oynamak biraz hayal olabilir. Ama...
  5. MuratTheFounderOfGariban

2000 TL ile 2. El topladığım Örnek Sistem

Öncelikle herkese selamlar uzun zamandır forumda aktif olamıyordum bildiğiniz üzere. Bu gün tekrardan size yararlı olabilecek bir sistem ile beraberim. Bu sistemi ben de bir arkadaşıma topladım. O ücretini ödedi ben de parçaları bulup bir araya getirdim ve böyle bir kasa yapabildim.Sistem...
  6. MuratTheFounderOfGariban

Bu kasa hakkında düşünceleriniz nedir?

AMD RYZEN 5 1600X 3.60GHZ 6C/12T AM4 CPU - ASUS PRIME B450M-K DDR4 AM4 ANAKART - CRUCİAL BALLİSTİX 8GB DDR4 2666MHZ RAM - TOSHIBA TR200 240GB SSD - COOLERMASTER MASTERWATT LİTE 600W 80+ - CORSAIR SPEC DELTA RGB KASA - Xigmatek Glace 120mm rgb Fiyat: 2000 TL Ne düşünüyorsunuz?
  7. MuratTheFounderOfGariban

150 TL'YE ALDIĞIM BİLGİSAYARI YÜKSELTİYORUM | PART 2

Part 1'de kısaca sistemi alıp temizliğini yapmıştım,bios sürümü güncelledim vesaire vesaire. Part 1'i merak ediyorsanız konu linki: https://forum.donanimarsivi.com/konu/150-TL'ye-aldigim-bilgisayari-yuekseltiyorum-part1.390027/ Öncelikle sistemin içinde gelen gt430'u temizleyip macununu...
  8. MuratTheFounderOfGariban

150 TL'ye aldığım bilgisayarı yükseltiyorum Part1

Dün akşam saatlerinde letgo üzerinden bir kasa buldum. Gerekli resimleri istedikten sonra kasayı satan arkadaş ile buluşup kasayı teslim aldım. Kasa uzun süre depoda yattığı için çalışıp çalışmadığından emin değildi. Yine de riske girip almak istedim Monitör acerin tatlı bir monitörü...
  9. MuratTheFounderOfGariban

1900 TL İle 2. El Sistem Tavsiyesi! |İleriye dönük| Güncel|Yükseltmeye açık|

Gece gece şeytan dürttü ne yapsam ne etsem dedim. En iyisi uygun bir fiyata 2. el kargo ve güvenli bir şekilde alabileceğimiz parçalardan ucuz bir sistem yapayım insanlar faydalansın dedim.Sistemimizin Toplam Fiyatı 1900 TL. Kargo ücretleri buna dahil değil. Asıl soru şu; 1900 TL Gibi günümüzde...
  10. MuratTheFounderOfGariban

Arkadaşım için 4800e Topladığım bilgisayar

Arkadaşım için 4800 tl bandında bir pc topladım. Taksitle alacağı için fiyatı 5500 Tl olacak. Bir parçası ikinci el onun dışında hepsi sıfır. Sizce nasıl? AMD RYZEN 3 3100 İşlemci GIGABYTE B450M S2H 3600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI VGA mATX Anakart(Biraz da olsa ileriye dönük olsun...
  11. MuratTheFounderOfGariban

2 Sistemdeki parçaları değiştirdim fiyat nasıl oynar?

Satmak için topladığım 2 adet sistemim vardı. Birinin fiyatı 5 Bin Birinin Fiyatı ise 2500 TL idi. 5 Bin tllik B450 anakartlı sisteme gtx 1070 taktığım zaman sistem açılmıyor. Eskiden açılıyordu şuan bişey oldu açılmıyor. Fakat A320li sisteme takınca açılıyor. 5 bin tllikteki B450yi 2500...
  12. MuratTheFounderOfGariban

Elimdeki bilgisayar ne kadar eder V2.0

10 dakika önce aynı postu açmistim bu da farklı bir sistem buna da yardım lütfen. Kasa: everest 320A kasa İşlemci:Ryzen 3 3200g garantili Anakart: MSI Pro A320 Ram : Crucial Ballistix 8 GB 3200 MHz Ekran kartı : Rx560 Sapphire 2 GB Harddisk: Seagate Barracuda 2 TB 256mb PSU: Aerocool VX500...
  13. MuratTheFounderOfGariban

Elimdeki Bilgisayar ne kadar eder?

Elimde bir süredir toplu olan. Bir sistem var ve bunu 5000 TL'den satmak istiyordum. Sizce o kadar eder mi? Kasa: Darkflash aquarius RGB 4 fanlı İşlemci: ryzen 5 2600 işlemci Anakart: Biostar B450.Anakart garantili Ram : 16 GB ddr4 3000 MHz longline ram Ekran kartı : Asus GTX 1070 Turbo 8 GB...
Top Bottom