Arama sonuçları: *

1. I

site sizce güvenilir mi? hızlı cevap verirmisiniz alıcam hemen

https://www.gencergaming.com/fa2-/-ryzen-5-5500-/-rx-6600-/-512-gb-nvme-m2-ssd-/-16-gb-3200-mhz-ddr4-rgb-gaming-oyuncu-bilgisayari arkadaşlar sistemi çok beğendim site güvenilir mi? hemen alıcam
  2. I

11k bütçem var sizce ne yapmalıyım

arkadaşlar 11k bütçem var ne alıcam bilmiyorum dragosun bazı bilgisayarlarında denk geldim hiç bilmediğim markalar güvenmiyorum 11k ya güzel sistem önerebilir misiniz?
  3. I

arkadaşlar 11k bütçem var hangi sistemi almalıyım

arkadaşlar 11k bütçem var ne alıcam bilmiyorum dragosun bazı bilgisayarlarında denk geldim hiç bilmediğim markalar güvenmiyorum 11k ya güzel sistem önerebilir misiniz?
  4. I

ekran kartım neden %99 kullanmıyor

arkadaşlar tamam valorant da falan düşük kullanıyor ama far cry 5 oynuyorum en yüksek ayarlarda %80 %70 gibi kullanıyor video izliyorum 1600s adamınki 95- 99 kullanıyo benimn neden düşükkk ???
  5. I

ram 8+8 farklı marka olsa ne olur

arkadaşlar benim şimdi 8 gb ram var ben bilgisayar alırkan 3000 mhz diye almıştım ama 3200 mhz olarak geldi yani oc mu yapıldı yanlış mı taktılar anlamadım şimdi ben 16 gb ram yapmak istiyorum ama bendeki ram sadece pc aldığım sitede var ve stok da yok ben şimdi farklı bi marka 3000 mhz yada...
  6. I

bu bilgisayar da dosyaların yeri değişti

ne yapmam lazım eski hali olması için normelde solda indirilenler falan olması lazım ama yok
  7. I

bu bilgisayar yerinde sorun var

arkadaşlar bi anda böle oldu ben napıcam anlamadım bu arada yeni format attım normelde solda indirilenler falan yazması ggerekmiyomu nasıl düzelticem
  8. I

yeni pc aldım format atmam lazım

arkadaşlar ilk bilgisayarımda hata yaptım çok oyun yükledim 1tb hdd doldu 250 gb ssd doldu format atmam lazım kafamdaki tek sorun bi video da gördüm yani burda ben sil mi diyeceğim yhoksa biçimlendir mi hangisi neye yarıyor sil deyince noluyor biçimlendir dediği zamanm noluyor lütfen söleyinim
  9. I

Korsan Windows'a nasıl format atabilirim?

arkadaşlar şimdi ben anlamadım format ve windows 10 yükleme diyor sadece windows 10 dosyası yüklüyor bios dan seçiyor ordan devam ediyor biçimlendir falan yapıyor yani format başka bişi değilmi başka bi usb falan gerekmiyomu
  10. I

ben pc aldım ama korsan win yüklemişler ne yapmam lazım

arkadaşlar 1660s r3100 sistemim var ama bilgisayarcım korsan yüklemiş win 10 hem windows süresi bitti bende format atmak istiyorum attırsammı atsammı atmayıda bilmiyorum napıcam hem bilgisayar aldıktan sonra format atınca win yükleyince ne yapmam lazım ekran kartımı işlemcimi driver mı yüklicem...
  11. I

eskiden bilgisayarım 20 saniyede açılıyor şimdi daha uzun

arkadaşlar bazen erken bazen uzun açılıyor önceden max 20 saniye sürüyordu şimdi yükleme ekranından sonra siyah oluyor sonra açılıyor
  12. I

arkadaşlar bilgisayarımda sıkıntımı var valorant alt tab 3 saniytedne fazla sürüyor ama önceden böle değildi

arkadaşlar ben valoranta bilgisayar ayarlarından bikaç şey değiştirdim oyun ilk indirdiğimde alt tab saniyesi 1 saniye bile değildi bikaç şey değiştirdim oyun alt tab yapıyor geliyor ekran ama siyah kalıyor ben tamamen herşeyini sıfırlamak istiyorum valorantın nasıl sıfırlarım
  13. I

bilgisayar kablolarına su döktüm bi sıkıntı olurmu

arkadaşlar pc ye sıvı dökülmedi sadece kablolara pc hemen kapadım elimden geldiğince sildim kabloları bi sıkıntı olurmu maden suyu döküldü
  14. I

ekran kartım %100 kullanmıyor

arkadaşlar bende 1660s r3 3100 sistem var ve valorantda %100 ekran kartım kullanılmıyor oyunlamı alaklı yoksa ekran kartımlamı
  15. I

bilgisayara ne yüklersem siliniyo

arkadaşalr gmail giriyorum sunum yapıyorum kaydediyorum siliniyor windows 8.1 acaba bunla alakalımı acaba ne lütfen sölermisiniz
  16. I

arkadaşlar ssd me garip bi not falan geldi bu ne bilmiyorum

arkadaşlar ben gta5 de hile yapmıştım hile yaptıkdan sonra bu dosya geldi ilk başta silinmiyordu şimdi her gta girdiğimde ssd alanım azalıyor silsem bişi olurmu yada daha başka dosyalar gelmişmidir bu arada cheat engineden yaptım hileyi
  17. I

monitörüm 4k değil 1080p ama oyunlarda 4k olarak gözüküyo valorantda pubg de çözünürlük 4k

arkadaşlar cs oynarken 4k geldi bikereliğine seçtim sobnra bazı yerler büyüdü çoğu oyunda çözünürlük 4k oldu fps im nrerdeyse %80 düştü oyunlarda nası kaptıcam bu 4k yı neden geldi nolur yardım
  18. I

rx 570 mi 1650s daha iyi

arkadaşlar hangisi daha güçlü oyunlar için
  19. I

arkadaşlar arkada çalışanları gösteren yer kocaman oldu nasıl küçülticem

arkadaşlar k.b ***** arkadaşım oyun oynuyodu büyümüş bakın sağ alta kocaman
  20. I

msi afterburner yanlışlıkla ayar değiştirdim

arkadaşlar ekran kartım 1660s gp oc palitin bu değerler iyi mi? yanlışlıkla yükselttim yada normelmi,
Geri