Arama sonuçları: *

1. Solotov

0'dan sistem toplama tavsiye öneri

Arkadaşlar 0 bir sistem toplamayı düşünüyorum. Fakat ekran kartını en sonda düşüneceğim gt 1030 tarzı bir şey alıcam sadece cs go oynuyorum. Kafamda şöyle bir sistem topladım İşlemci:. Ryzen 5 3600 Anakart: Gigabayte b450m s2h Ram: Normal CL 16 3000 mhz Bi Ram Psu: max 450 TL ayırcam belki 50...
  2. Solotov

Ryzen 5 3600x'lı sisteme HD7770

Arkadaşlar herkese merhaba ben bir sistem toplamak istiyorum ekran kartı fiyatları düşene kadar bunu kullanacağım.İçeriği şu şekilde olacak anakart gigabayte b450m s2h , ekran kartı sapphire hd 7770 1 gb 128 bit GDDR5, Psu kasa ve ram kısmını hallederim zaten, orası sorun değil.Aklıma takılan...
  3. Solotov

Ekran kartsız bir sistem

Arkadaşlar herkese merhabalar, ben sistem toplamayı düşünüyorum fakat ekran kartı dahil olmayacak içinde bu yüksek fiyatlara bu ekran kartlarını almam ben. Şöyle düşünüyorum sistemi genel olarak işlemci ryzen 5 3600x,Anakart b450m s2h, psu olarak 500 lira civarı bir güzel psu düşünürüm orası...
  4. Solotov

6 bin TL sistem önerisi

Arkadaşlar herkese merhaba ben bir sistem toplamayı istiyorum bütçem maksimum 6000 TL biraz daha zorlayabilirim. İstediğim, sistem 8 Ramli 240 ssd li olsun ssd ve ramin parasını ekran kartı ve işlemciden kesmek istemiyorum.sistem önerilerinizi bekliyorum.
  5. Solotov

6500 TL sistem tavsiyesi

Arkadaşlar bir sistem arıyorum en fazla bütçemiz 6500 yapabilirim monitör hariç. İçinde 1660 veya super olan bir sistem olursa sevinirim. Psu ram ssd önemli değil değişeceğim sonradan. İşlemci ve ekran kartına ağırlık vermek istiyorum tavsiye sistemlerimiz beklerim =)
  6. Solotov

İki sistem arasında karasızlık

Arkadaşlar sistemler render falan için değil oyun için toplanacaktır. İlk özellikleri : İşlemci : Ryzen 3 3100 Ekran kartı : ASUS RADEON DUAL-RX5500XT-O8G-EVO 8GB GDDR6 128bit 1865MHz OC 1xHDMI 3xDP RGB EKRAN KARTI Anakart : ASUS PRIME B450M-K II...
  7. Solotov

Gaming.gen'den alışveriş yapanlar buraya

Sevgili dostlarım herkese günaydın hayırlı sabahlar :) Arkadaşlar sizce bu gaming. Gen sitesine güvenebilir miyim fiyatları çok uygun ikinci el veya sorunlu parçalar sattıklarını düşünmeye başladım ordan sistem toplayan var mı? :) Varsa beni bilgilendirirseniz çok sevinirim =)
Top Bottom